Flagellum Dei MC Székelyföld - Flagellum Dei MC Székelyföld

Flagellum Dei MC Székelyföld

» V. Csillagösvény motorostalálkozó és Székely Hagyományőrző tábor - Katrosa

V. Csillagösvény motorostalálkozó és Székely Hagyományőrző tábor - Katrosa - Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kortól függetlenül motorost és nem motorost az V. Csillagösvény Motoros találkozó és székely hagyományőrző táborunkra a Katrosában, Június 15-17 között. Függetlenül a vendég érkezési idejétől a rendezvényünkre való belépés 20 RON kifizetésével történik, természetesen gyermekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes.A találkozó motoros felvonulással kezdődik a klub oroszfalvi székházától pénteken délután 17 órakor.A találkozón:- Vetélkedők- Shameena (Keleti hastánc)- Gyereksarok- Jurta állítás- Diszke sütés nyárson- Ijászkodási lehetőség- Lovaglási lehetőség- TábortűzKoncertek:- EDDA Tribute- Tunyogi Tribute- METROPOLIS- Background- Smith & Wessons - rockabilly- Feelgood Inc.Íjászverseny az V. Csillagösvény motorostalálkozón.Szeretettel várunk minden kedves íjfeszítőt a találkozó keretén belül megrendezett szervezett íjászversenyre ami különböző próbákból áll mint terepíjászat, motorosíjászat és távlövészet. Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül lehet, benevezési díj 10 ron (akik csak az íjászversenyre érkeznek, azoknak nem kell külön belépőt fizetni a motoros találkozóra). A hagyományos íjjal versenyzők fődíja egy Borbándi-féle magyar íj.http://www.flagellumdeimc.roFlagellum Dei 2010 - Csillagösvény III. Székely Hagyományőrző Motoros találkozó

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kortól függetlenül motorost és nem motorost az V. Csillagösvény Motoros találkozó és székely hagyományőrző táborunkra a Katrosában, Június 15-17 között. Függetlenül a vendég érkezési idejétől a rendezvényünkre való belépés 20 RON kifizetésével történik, természetesen gyermekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes.A találkozó motoros felvonulással kezdődik a klub oroszfalvi székházától pénteken délután 17 órakor.

A találkozón:
- Vetélkedők
- Shameena (Keleti hastánc)
- Gyereksarok
- Jurta állítás
- Diszke sütés nyárson
- Ijászkodási lehetőség
- Lovaglási lehetőség
- Tábortűz

Koncertek:
- EDDA Tribute
- Tunyogi Tribute
- METROPOLIS
- Background
- Smith & Wessons - rockabilly
- Feelgood Inc.

Íjászverseny az V. Csillagösvény motorostalálkozón.
Szeretettel várunk minden kedves íjfeszítőt a találkozó keretén belül megrendezett szervezett íjászversenyre ami különböző próbákból áll mint terepíjászat, motorosíjászat és távlövészet. Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül lehet, benevezési díj 10 ron (akik csak az íjászversenyre érkeznek, azoknak nem kell külön belépőt fizetni a motoros találkozóra). A hagyományos íjjal versenyzők fődíja egy Borbándi-féle magyar íj.

http://www.flagellumdeimc.ro

Flagellum Dei 2010 - Csillagösvény III. Székely Hagyományőrző Motoros találkozó

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Flagellum Dei Mc - Székelyföld

Flagellum Dei Mc - Székelyföld

Utolsó frissítés: 2012-09-06 13:33:52

A motoros klub megalakulása 15-20 éves alapító tagok közötti barátság eredménye volt 2006-ban. A Flagellum Dei MC Székelyföld alapelve, mely mentén működik, igazi magyar emberekkel egy csapatban motorozni, felébreszteni a fiatalokban és idősebbekben, hogy nem csak jelenünk, hanem jövőnk is lehet felvállalva mindazt, amit eleink hagytak ránk az évszázadok alatt. Ezt az értékmentő feladatot próbáljuk évről évre egyre jobban felvállalni találkozók szervezésével ahol a motor és az ahhoz kapcsolódó világnézet szeretete, elfogadása mellett a történelmi múlt és hagyományaink tisztelete ötvöződik, amit minden résztvevőnek igyekszünk átadni. A Flagellum Dei Mc nem hermetikusan zárt klub minden magyar motoros számára nyitva tartsa kapuit, akik felvállalják e zárt közösség teljes tagság eléréséhez szükséges szigorú belső rendszabályokat és nemcsak a klub nevéhez, hanem a tagok közötti életre szóló barátság/testvériség megszerzéséhez hűk lesznek.

Cím:

Utca: /

Irányítószám: /

» Hírfolyam