Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» V. Pityókafesztivál az Őszi Sokadalomkor

V. Pityókafesztivál az Őszi Sokadalomkor - 2014. augusztus 30-án, a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom alkalmával megrendezésre kerül az V. Pityókafesztivál, Kézdivásárhelyen a Molnár Józsiás parkban.

Szervezők: a Szabadtűzi Lovagrend Erdélyi Kapitánysága, az ASIMCOV Kis-és Középvállalkozók Szövetsége, a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátó Egységek Szövetsége, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, és Kovászna Megye Tanácsa.

A főzőversenyen való részvételi feltételekről éredeklődni bővebben az ASIMCOV székhelyén, a Szabadság utca 8/A szám alatt a Vállalkozói Inkubátorházban, vagy a 0745-548286-os telefonszámon, e-mailben az asimcovtgsecuiesc@gmail.com címen lehet.

Jelentkezési határidő: augusztus 20.

2014. augusztus 30-án, a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom alkalmával megrendezésre kerül az V. Pityókafesztivál, Kézdivásárhelyen a Molnár Józsiás parkban. Szervezők: a Szabadtűzi Lovagrend Erdélyi Kapitánysága, az ASIMCOV Kis-és Középvállalkozók Szövetsége, a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátó Egységek Szövetsége, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, és Kovászna Megye Tanácsa. A főzőversenyen való részvételi feltételekről éredeklődni bővebben az ASIMCOV székhelyén, a Szabadság utca 8/A szám alatt a Vállalkozói Inkubátorházban, vagy a 0745-548286-os telefonszámon, e-mailben az asimcovtgsecuiesc@gmail.com címen lehet. Jelentkezési határidő: augusztus 20.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!