A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda június 8-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban mintegy harmincan vettek részt. A legtöbben a felnőtt nők kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a felnőtt férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A négy, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

Kicsik: I. Szávuly Dénes, II. Bodó Boglár, III. Bartos Hunor
Nők: I. Nane Sahakyan, II. Székely Emőke, II. Lilit Araqelyan, III. Petek Taykan
Férfiak: I. Balacsan Gheorghe, II. Davit Mamulyan, III. Ráduly Attila
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottoknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Farkas Barna és Márton Fanni-Bíborka