Tekintettel arra, hogy a sepsiszentgyörgyi lerakóhely megszűnése után a szemétlerakás július hónaptól átmeneti időre a brassói szeméttárolón történik, a Gosp Com Kft. felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2015. augusztus 1-től, naponta 7:00–15:00 óra között az alábbi program szerint változik a szemételszállítás Kézdivásárhely néhány utcájában:
Kedd – Perkő utca
Szerda – Vásárhelyi Péter, Ráczok, Barompiac, Rózsapalló utcák
Péntek – Torjai út, Haladás, Margaréta, Stadion, Határér, Bálványos, Kert, Vár, Mihai Eminescu, Achim András utcák

Ugyanakkor a szemétbegyűjtési program azon cégek számára is változik, amelyeknek a fent említett utcákban van a székhelyük vagy a munkapontjuk. Kérjük, hogy a fent említett rendszer szerint helyezzék ki kapuik elé a kukákat! A többi utca magánházaiban a megszokott program szerint kell továbbra is kihelyezni a szemeteseket.

Zonda Balázs
Gosp Com Kft.


Hulladék gyüjtőpontok és háztartási szemétszállítás programja
https://www.kezdi.info/news/hulladek-gyujtopontok-es-haztartasi-szemetszallitas-programja/765

Având în vedere că punctul de colectare a deșeurilor menajere din Sfântu Gheorghe s-a desființat, deșeurile nereciclabile din Târgu Secuiesc se transport la punctul de colectare din Brașov, până la deschiderea celui nou, regional din Leți. Din această cauză, pentru această perioadă se aduc modificări în programul de ridicare a deșeurilor menajere de la casele particulare după cum urmează:
Marți – strada Perkő,
Miercuri – străzile Vásárhelyi Péter, Ráczok, Oborului, Puntea Rozelor,
Vineri – drumul spre Tura, străzile Progresului, Margaretei, Stadionului, Határér, Bálványos, Grădinii, Cetății, Mihai Eminescu, Achim Andrei.

Schimbările sunt valabile și pentru societățile comerciale cu sediu sau punct de lucru în străzile de mai sus. În celelalte străzi deșeurile se vor ridica după programul obișnuit.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
Zonda Balázs
Gosp Com Srl.