Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Várom az Urat - adománygyűjtő adventi koncert

Várom az Urat - adománygyűjtő adventi koncert - A Kézdiszékért Egyesület, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Kézdiszéki szervezete és a Rebeka Missziós Központ 2012. december 15-én, szombaton 17 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban Adventi keresztyén zenefesztivált tart. A koncerten fellépnek a Boldog Özséb Plébánia gyermek és felnőtt kórusa, a Református Kollégium tanulói, a Laudátor és a Manna Csoport, a Hálaadás Református Dalárda, az Üzenet együttes. Az adventi koncert fontos célkitűzése az adventi hangolódás mellett az adománygyűjtés. A rászorulóknak szeretnénk igazi karácsonyi örömet szerezni.A helyszínen sor kerül Vetró András szobrászművész munkáiból álló, eladással egybekötött kiállítására, melynek bevételét a szobrászművész soron következő szívműtétje költségeinek fedezésére fordít.A rendezvényre a belépés ingyenes.Szeretettel várunk minden érdeklődőt, minden Jézusra várakozó személyt!

A Kézdiszékért Egyesület, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Kézdiszéki szervezete és a Rebeka Missziós Központ 2012. december 15-én, szombaton 17 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban Adventi keresztyén zenefesztivált tart. A koncerten fellépnek a Boldog Özséb Plébánia gyermek és felnőtt kórusa, a Református Kollégium tanulói, a Laudátor és a Manna Csoport, a Hálaadás Református Dalárda, az Üzenet együttes. Az adventi koncert fontos célkitűzése az adventi hangolódás mellett az adománygyűjtés. A rászorulóknak szeretnénk igazi karácsonyi örömet szerezni.
A helyszínen sor kerül Vetró András szobrászművész munkáiból álló, eladással egybekötött kiállítására, melynek bevételét a szobrászművész soron következő szívműtétje költségeinek fedezésére fordít.
A rendezvényre a belépés ingyenes.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, minden Jézusra várakozó személyt!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!