A Zöld Nap Egyesület és a Kreakids stúdió "Városi kötészetet" hirdet meg. Célunk elérése érdekében várunk minden kedves felajánlót akinek lehetősége van támogatni minket bármilyen, a kötészetre alkalmas anyaggal, fonállal, kötőtűvel, és hasonló fontos eszközökkel. Minden kisebb adományt szívesen fogadunk november 21-ig.

Kérünk a fonalat hozd el a Kreakids stúdió székhelyére vagy hívd bátran a 0753.133387 telefonszámon Máthé Rékát vagy a 0766.611066 számon Ráduly Attilát, avagy akár írj emailt a zoldnapegyesulet@gmail.com vagy a kreakids_studio@yahoo.com címre.
Természetesen ezektől függetlenül bárkit szeretettel várunk, örömmel fogadunk a kötögetések során, bármely napon.
Ez a speciális művészet Texasból indult el 2005-ben, ám mára valamelyest átalakult. A portugál mozaikszó (Tricontar), mely a projekt névadója, fő profiljaként utcai kötészettel kíván elmesélni és bemutatni kisebb történeteket, a város különböző pontjain. Az utóbbi években számos európai és tengerentúli országban aratott nagy sikert a képzőművészetre fogékony, minden korosztály számára kikapcsolódást, szórakozást jelentő tevékenység.

Szeretettel és örömmel fogadjuk el segítségetek. Kézdivásárhely városának adományozzuk a közösen elkészített alkotásokat.