Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Vásármegnyitó a mazsorettekkel

Vásármegnyitó a mazsorettekkel - A kézdivásárhelyi 'fúvósmazsikat' érte a megtiszteltetés, hogy megnyissák az sokadalmi termék- és őszi vásárt a Vargaváros főtéri színpadán. Látványos műsorukkal nosztalgikus hangulatot idézve, nagy lendülettel és fáradhatatlan tüdővel tettek eleget a feladatnak.A helyi Tanulók Klubja hosszas múltat tud már maga mögött, de az utóbbi évtizedben kétségkívül a város egyik büszkeségévé nőtték ki magukat. Látványos mozgáselemeikkel, tekintetet vonzó piros-fekete-fehér dresszeikben az értékszüret egyik legparádésabb előadását produkálták, méltó kezdést biztosítva ezzel a régi idők hangulatát idéző kirakodóvásárnak.

A kézdivásárhelyi "fúvósmazsikat" érte a megtiszteltetés, hogy megnyissák az sokadalmi termék- és őszi vásárt a Vargaváros főtéri színpadán. Látványos műsorukkal nosztalgikus hangulatot idézve, nagy lendülettel és fáradhatatlan tüdővel tettek eleget a feladatnak.

A helyi Tanulók Klubja hosszas múltat tud már maga mögött, de az utóbbi évtizedben kétségkívül a város egyik büszkeségévé nőtték ki magukat. Látványos mozgáselemeikkel, tekintetet vonzó piros-fekete-fehér dresszeikben az értékszüret egyik legparádésabb előadását produkálták, méltó kezdést biztosítva ezzel a régi idők hangulatát idéző kirakodóvásárnak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!