Zöld Nap Egyesület

» Vásárolj Helyi Terméket!

Vásárolj Helyi Terméket! - A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szeptember végén elindítja a 'Vásárolj Helyi Terméket!' nevű kampányt.A kampány az alábbi pontokból tevődik össze:1. A fenti kampányfilm promoválása három nyelven.A kampányfilmben 21 (betűből tevődik össze a szlogen is) háromszéki civil szervezet képviselője sorakozik fel és szólal meg a helyi termékek fontosságáért. A filmet közösségi oldalakon, helyi televíziókban és oktatási intézményekben népszerűsítik.2. Vállalkozói kerekasztalok szervezése Székelyföld városaiban. (pl. Kézdivásárhely, Sepsiszentgyörgy stb...)Az első ilyen konzultáció Kézdivásárhelyen kerül megrendezésre szeptember 30-án. A kerekasztal témája: Társadalmi felelősségvállalás (CSR) - a hosszútávu vállalatfejlesztés alternatívája. ( Bővebben !)3. 'Vásárolj helyi terméket' kétnyelvű poló terjesztése minél szélesebb körben. (Csatolásban megtekinthetőek a trikók)4. Happeningek szervezése különböző településeken.Az első eseményre szeptember 30-án Kézdivásárhely központjában egy fél órával a kampánybemutató előtt kerül sor. A megmozduláson partnerünk lesz Szekeres Márta (földrajz szakos tanárnő) és tanítványai.5. Kerékpárra és autóra ragasztható matricák készítése.Köszönetet érdemel a kolozsvári Zöld Erdély Egyesület, amiért rendelkezésünkre bocsájtotta a Környezettudatos Vásárló logójukat.Hírszerző: Ráduly AttilaBővebben: http://zoldnap.info/web/vasarolj_helyi_termeketFrissítés: Bemutatkozott a 'Vásárolj Helyi Terméket' kampányA kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szeptember utolsó napján bemutatta a 'Vásárolj Helyi Terméket' cimű kampányát.A csütörtök délutáni bemutató egy happenningel kezdődött. A Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói Szekeres Márta vezetésével, a Vigadó előtt betűket tartva kezükben kirakták a 'Vásárolj Helyi Terméket' kampányszlogent.Az esemény meghívott előadója Barta Mónika (PR tanácsadó; Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Városimázs Irodájának irodavezetője) volt, aki a CSR-t vagyis a társadalmi felelősségvállalás fontosságát mutatta be. Számos európai és székelyföldi CSR példákkal fűszerezte Mónika az előadását.A vetítettképes bemutató után Péter Pál (az Ecologis Consulting KFT. igazgatója) koordinálta a rendezvényt.A megbeszélésen felvetődtek olyan témák mint például a 2%-os adó. Az emberek jó része nem él a 2%-os felajánlás lehetőségével, holott a felajánlás az adományozónak nem jelent semmilyen anyagi terhet. Ezzel a gesztussal azonban számottevő segítséget nyújthat a munkavállaló az általa ismert civil szervezetek számára.Partnerük volt : Vigadó Művelődési HázHírszerző: Ráduly AttilaFotó: Vajda TímeaBővebben a zoldnap.info oldalon.Kapcsolódó Társadalmi felelősségvállalás? Nem egyenlő a szponzorpénzzel! cikk a think.transindex.ro oldalon.

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szeptember végén elindítja a "Vásárolj Helyi Terméket!" nevű kampányt.
A kampány az alábbi pontokból tevődik össze:
1. A fenti kampányfilm promoválása három nyelven.
A kampányfilmben 21 (betűből tevődik össze a szlogen is) háromszéki civil szervezet képviselője sorakozik fel és szólal meg a helyi termékek fontosságáért. A filmet közösségi oldalakon, helyi televíziókban és oktatási intézményekben népszerűsítik.
2. Vállalkozói kerekasztalok szervezése Székelyföld városaiban. (pl. Kézdivásárhely, Sepsiszentgyörgy stb...)
Az első ilyen konzultáció Kézdivásárhelyen kerül megrendezésre szeptember 30-án. A kerekasztal témája: Társadalmi felelősségvállalás (CSR) - a hosszútávu vállalatfejlesztés alternatívája. ( Bővebben !)
3. "Vásárolj helyi terméket" kétnyelvű poló terjesztése minél szélesebb körben. (Csatolásban megtekinthetőek a trikók)
4. Happeningek szervezése különböző településeken.
Az első eseményre szeptember 30-án Kézdivásárhely központjában egy fél órával a kampánybemutató előtt kerül sor. A megmozduláson partnerünk lesz Szekeres Márta (földrajz szakos tanárnő) és tanítványai.
5. Kerékpárra és autóra ragasztható matricák készítése.



Köszönetet érdemel a kolozsvári Zöld Erdély Egyesület, amiért rendelkezésünkre bocsájtotta a Környezettudatos Vásárló logójukat.
Hírszerző: Ráduly Attila

Bővebben: http://zoldnap.info/web/vasarolj_helyi_termeket


Frissítés: Bemutatkozott a "Vásárolj Helyi Terméket" kampány

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület szeptember utolsó napján bemutatta a "Vásárolj Helyi Terméket" cimű kampányát.

A csütörtök délutáni bemutató egy happenningel kezdődött. A Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói Szekeres Márta vezetésével, a Vigadó előtt betűket tartva kezükben kirakták a "Vásárolj Helyi Terméket" kampányszlogent.

Vásárolj helyi terméket


Az esemény meghívott előadója Barta Mónika (PR tanácsadó; Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Városimázs Irodájának irodavezetője) volt, aki a CSR-t vagyis a társadalmi felelősségvállalás fontosságát mutatta be. Számos európai és székelyföldi CSR példákkal fűszerezte Mónika az előadását.
A vetítettképes bemutató után Péter Pál (az Ecologis Consulting KFT. igazgatója) koordinálta a rendezvényt.

Vásárolj helyi terméket

A megbeszélésen felvetődtek olyan témák mint például a 2%-os adó. Az emberek jó része nem él a 2%-os felajánlás lehetőségével, holott a felajánlás az adományozónak nem jelent semmilyen anyagi terhet. Ezzel a gesztussal azonban számottevő segítséget nyújthat a munkavállaló az általa ismert civil szervezetek számára.

Partnerük volt : Vigadó Művelődési Ház

Hírszerző: Ráduly Attila
Fotó: Vajda Tímea

Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Kapcsolódó Társadalmi felelősségvállalás? Nem egyenlő a szponzorpénzzel! cikk a think.transindex.ro oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!