Zöld Nap Egyesület

» Végéhez közeledik a Tanulva Cselekedj projekt - sajtótájékoztató

Végéhez közeledik a Tanulva Cselekedj projekt - sajtótájékoztató - Végéhez közeledik a Zöld Nap Egyesület által lebonyolított Tanulva Cselekedj projekt, mely a Fiatalok Lendületben Program (Youth in Action) támogatásával valósul meg.Ebből az alkalomból a projekt megvalósítói pénteken sajtótájékoztató keretében foglalják össze a projekt eredményeit.2012. február elsején kezdödött a Zöld Nap Egyesület, 'Tanulva Cselekedj' elnevezésû projektje. Tizenegy hónapra, egy örmény (Gayane Asatryan) és egy lett (Ieva Brikmane) lány kezdte önkénteskedett a céhes városban.A sajtótájékoztató helye:Kézdivásárhely, 33-as Udvartér, 1 szám. (szervezet székhelye)A sajtótájékoztató ideje:2013. január 4. 13 óraA szervezők szeretettel várják a média képviselőit és az érdeklődőket.Szerző: Ráduly Attila

Végéhez közeledik a Zöld Nap Egyesület által lebonyolított Tanulva Cselekedj projekt, mely a Fiatalok Lendületben Program (Youth in Action) támogatásával valósul meg.

Ebből az alkalomból a projekt megvalósítói pénteken sajtótájékoztató keretében foglalják össze a projekt eredményeit.
2012. február elsején kezdödött a Zöld Nap Egyesület, "Tanulva Cselekedj" elnevezésû projektje. Tizenegy hónapra, egy örmény (Gayane Asatryan) és egy lett (Ieva Brikmane) lány kezdte önkénteskedett a céhes városban.

A sajtótájékoztató helye:
Kézdivásárhely, 33-as Udvartér, 1 szám. (szervezet székhelye)
A sajtótájékoztató ideje:
2013. január 4. 13 óra

A szervezők szeretettel várják a média képviselőit és az érdeklődőket.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!