Zöld Nap Egyesület

» Véget ért a Szabadság, Szerelem ifjúsági tábor (Zöld Nap Sátor)

Véget ért a Szabadság, Szerelem ifjúsági tábor (Zöld Nap Sátor) - 2010 július 28-30-ika között került megrendezésre a Szabadság, Szerelem elnevezésű rendezvény az almási réten.A táborban többek között sor került kirándulásra az Almás várához, környezetvédelmi előadásokra, kerekasztal beszélgetésre, kézműves tevékenységekre, lovaglásra, filmvetítésre, koncertekre és különböző más programokra is.A Zöld Nap Egyesület július 30 és 31 -én Zöld Nap sátrat állított fel, ahol a fiatal környezetvédők színes programokkal várták a tábor lakókat.Péntek délután a jelenlévők Márkos Ágnes előadását hallgathatták meg a Zöldútvonal Felső-Háromszéken címmel. Őt követte Tóth Katalin környezetvédelmi felelős (a ZNE oszlopos tagja) előadása a háromszéki védett növényekről. A szervezők a környezetvédelmi előadások után Gál László - Az erdőről hozott pillanatok című 50 perces saját készítésű filmjét vetítették le.Sötétedésig a Zöld Nap sátorhoz oda sereglő több tucat fiatal különböző zöld játékokkal kapcsolódhatott ki. Többek között lehetőségük volt origamizni újságpapírból, komposzt totót és zöld kérdőívet kitölteni.Szombat délután a fórum sátort Biró Levente (ZNE alelnöke) foglalta el a Mozgás, egészség, környezet előadásával majd, őt Incze Réka(Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatója) bemutatója követte. Az ebédszünet után Porczel Beáta (ZNE önkéntese) kalauzolta el a jelenlévőket a Földünk éltető eleme a víz előadásával. 17:00-kor megrendezésre került a háromszéki ifjúsági szervezetek közötti kerekasztal beszélgetésre. A beszélgetésen jelen volt: a FIKSZ-HÁRIT, az IKE-CIVEK-Eventus Plus Egyesület, Kovakő-Senior, a KVISZ, a KISZ és a Zöld Nap Egyesület képviselői.Szervezők: Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ), Zöld Nap Egyesület, Hárit és a FIKSZ.Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékHírszerző: Ráduly AttilaFotó: ZNEAz eseményről készült fotók, a tábor részletes beszámolóját itt olvashatják a zoldnap.info oldalon.

2010 július 28-30-ika között került megrendezésre a Szabadság, Szerelem elnevezésű rendezvény az almási réten.
A táborban többek között sor került kirándulásra az Almás várához, környezetvédelmi előadásokra, kerekasztal beszélgetésre, kézműves tevékenységekre, lovaglásra, filmvetítésre, koncertekre és különböző más programokra is.
A Zöld Nap Egyesület július 30 és 31 -én Zöld Nap sátrat állított fel, ahol a fiatal környezetvédők színes programokkal várták a tábor lakókat.
Péntek délután a jelenlévők Márkos Ágnes előadását hallgathatták meg a Zöldútvonal Felső-Háromszéken címmel. Őt követte Tóth Katalin környezetvédelmi felelős (a ZNE oszlopos tagja) előadása a háromszéki védett növényekről. A szervezők a környezetvédelmi előadások után Gál László - Az erdőről hozott pillanatok című 50 perces saját készítésű filmjét vetítették le.
Sötétedésig a Zöld Nap sátorhoz oda sereglő több tucat fiatal különböző zöld játékokkal kapcsolódhatott ki. Többek között lehetőségük volt origamizni újságpapírból, komposzt totót és zöld kérdőívet kitölteni.

Szombat délután a fórum sátort Biró Levente (ZNE alelnöke) foglalta el a Mozgás, egészség, környezet előadásával majd, őt Incze Réka(Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatója) bemutatója követte. Az ebédszünet után Porczel Beáta (ZNE önkéntese) kalauzolta el a jelenlévőket a Földünk éltető eleme a víz előadásával. 17:00-kor megrendezésre került a háromszéki ifjúsági szervezetek közötti kerekasztal beszélgetésre. A beszélgetésen jelen volt: a FIKSZ-HÁRIT, az IKE-CIVEK-Eventus Plus Egyesület, Kovakő-Senior, a KVISZ, a KISZ és a Zöld Nap Egyesület képviselői.

Szervezők: Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ), Zöld Nap Egyesület, Hárit és a FIKSZ.
Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Hírszerző: Ráduly Attila
Fotó: ZNE

Az eseményről készült fotók, a tábor részletes beszámolóját itt olvashatják a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!