Kézdivásárhely Infó Centrum

» VIII. Országos IKE Sportnapok Kézdivásárhelyen

VIII. Országos IKE Sportnapok Kézdivásárhelyen - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala és az Erdélyi IKE (Ifjúsági Keresztyén Egyesület) idén is megszervezi az Országos IKE Sportnapokat a céhes városban. A benevező ifjak 10 féle sportágban mérhetik össze erejüket, tudásukat és ügyességüket április 15-18. között.A sportolás mellett lehetőség adódik kikapcsolódásra, elcsendesedésre is, koncertek, áhítatok, előadások várnak a résztvevőkre.Benevezeési díj: 85 lej jelentkezési határidőig, 100 lej a helyszínenÉrdeklődni, jelentkezni 2011. március 21-ig lehet a sportnapok@ike.ro levelezési címen, a 0264 598050-es, 0744 670769-es telefonszámokon, vagy az ike.ro honlapon.A szervezők nevében:Kocsis Zoltánsportiroda vezetőfacebook.com/kezdisport8. Országos IKE Sportnapok - képek a facebook.com/kezdisport oldalonErdély 15 településőról 130 ifjú sportoló gyűlt össze a 8. alkalommal megrendezett Országos IKE Sportnapokon Kézdivásárhelyen. Az Erdélyi IKE és a céhes város polgármesteri hivatala azzal a céllal szervezte meg ezt a rendezvényt, hogy lehetőséget adjon minél több fiatalnak a mozgásra, kikapcsolódásra, és, hogy az 'ép testben ép lélek' életszemléletet terjessze az ikések között.A háromnapos eseményen sok alkalom adódott a mozgásra, 9 -féle sportágban mérték össze erejüket, tudásukat a jelenlévők. Esténként áhitatok, közös éneklések, játékok szolgálták a részvevők lelki épülését. Isten üzenetét Syilveszter Aba, Beder Imre és Dezső László tolmácsolta az elcsendesedések alkalmával.Lássuk a megmérettetések eredményeit:MinifociKolozsvár - BulgáriatelepCserefalvaIllyefalvaKosárlabdaIllyefalvaMedgyesCserefalvaKézilabdaOlthévízMedgyesBulgáriatelepRöplabdaKolozsvár - BulgáriatelepKolozsvár - KerekdombIllyefalvaLábteniszVitán Domokos, Misca Cosmin - KézdivásárhelyArdelean Róbert, Jakab Zsolt - IllyefalvaKapás Zoltán, Szilveszter György - CserefalvaAtlétika800 m futás lányokJakab Mária - KézdivásárhelyGáspás Kincső - SepsiszentgyörgyJakab Anita - Kézdivásárhely1000 m futás fiúkBaga Szabolcs - Kolozsvár, BulgáriatelepTamás Gellért - Kolozsvár, BulgáriatelepKapás Zoltán - CserefalvaTollaslabdaLányokHogyai Katalin - MedgyesLázár Kinga - Kolozsvár, BulgáriatelepVányolós Edina - OlthévízFiúkTamás Gellért - Kolozsvár, BulgáriatelepVáncsa Zsolt - IllyefalvaKapás Zoltán - CserefalvaSakkVáradi János - Kolozsvár, BulgáriatelepLapohos Őrs - Marosvásárhely, Gecse utcaBartha Alpár - CserefalvaAsztaliteniszLányokJakab Mária - KézdivásárhelyLázár Kinga - Kolozsvár, BulgáriatelepGáspár Kincső - SepsiszentgyörgyFiúkBarti Lóránt - KézdivásárhelyMárkos Hunor - Marosvásárhely, Gecse utcaCroitoriu Alex (Olthévíz), Kocsis Zoltán (Kézdivásárhely)Jövőben is meg szeretnénk szervezni a sportnapokat és egy sporttábor lehetőségeiről is gondolkodunk.Adja Urunk, hogy terveink az Ő dicsőségét és embertársaink javát szolgálják!a szervezők nevében:Kocsis Zoltánsportiroda vezetőfacebook.com/kezdisportFotó: Virág István

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala és az Erdélyi IKE (Ifjúsági Keresztyén Egyesület) idén is megszervezi az Országos IKE Sportnapokat a céhes városban. 
A benevező ifjak 10 féle sportágban mérhetik össze erejüket, tudásukat és ügyességüket április 15-18. között.
A sportolás mellett lehetőség adódik kikapcsolódásra, elcsendesedésre is, koncertek, áhítatok, előadások várnak a résztvevőkre.

Benevezeési díj: 85 lej jelentkezési határidőig, 100 lej a helyszínen

Érdeklődni, jelentkezni 2011. március 21-ig lehet a sportnapok@ike.ro levelezési címen, a 0264 598050-es, 0744 670769-es telefonszámokon, vagy az ike.ro honlapon.

A szervezők nevében:

Kocsis Zoltán
sportiroda vezető
facebook.com/kezdisport


8. Országos IKE Sportnapok - képek a facebook.com/kezdisport oldalon

Erdély 15 településőról 130 ifjú sportoló gyűlt össze a 8. alkalommal megrendezett Országos IKE Sportnapokon Kézdivásárhelyen. Az Erdélyi IKE és a céhes város polgármesteri hivatala azzal a céllal szervezte meg ezt a rendezvényt, hogy lehetőséget adjon minél több fiatalnak a mozgásra, kikapcsolódásra, és, hogy az "ép testben ép lélek" életszemléletet terjessze az ikések között.

A háromnapos eseményen sok alkalom adódott a mozgásra, 9 -féle sportágban mérték össze erejüket, tudásukat a jelenlévők. Esténként áhitatok, közös éneklések, játékok szolgálták a részvevők lelki épülését. Isten üzenetét Syilveszter Aba, Beder Imre és Dezső László tolmácsolta az elcsendesedések alkalmával.

Lássuk a megmérettetések eredményeit:
Minifoci
Kolozsvár - Bulgáriatelep
Cserefalva
Illyefalva

Kosárlabda
Illyefalva
Medgyes
Cserefalva

Kézilabda
Olthévíz
Medgyes
Bulgáriatelep

Röplabda
Kolozsvár - Bulgáriatelep
Kolozsvár - Kerekdomb
Illyefalva

Lábtenisz
Vitán Domokos, Misca Cosmin - Kézdivásárhely
Ardelean Róbert, Jakab Zsolt - Illyefalva
Kapás Zoltán, Szilveszter György - Cserefalva

Atlétika
800 m futás lányok
Jakab Mária - Kézdivásárhely
Gáspás Kincső - Sepsiszentgyörgy
Jakab Anita - Kézdivásárhely

1000 m futás fiúk
Baga Szabolcs - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Tamás Gellért - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Kapás Zoltán - Cserefalva

Tollaslabda
Lányok
Hogyai Katalin - Medgyes
Lázár Kinga - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Ványolós Edina - Olthévíz
Fiúk
Tamás Gellért - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Váncsa Zsolt - Illyefalva
Kapás Zoltán - Cserefalva

Sakk
Váradi János - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Lapohos Őrs - Marosvásárhely, Gecse utca
Bartha Alpár - Cserefalva

Asztalitenisz
Lányok
Jakab Mária - Kézdivásárhely
Lázár Kinga - Kolozsvár, Bulgáriatelep
Gáspár Kincső - Sepsiszentgyörgy
Fiúk
Barti Lóránt - Kézdivásárhely
Márkos Hunor - Marosvásárhely, Gecse utca
Croitoriu Alex (Olthévíz), Kocsis Zoltán (Kézdivásárhely)

Jövőben is meg szeretnénk szervezni a sportnapokat és egy sporttábor lehetőségeiről is gondolkodunk.
Adja Urunk, hogy terveink az Ő dicsőségét és embertársaink javát szolgálják!

a szervezők nevében:
Kocsis Zoltán
sportiroda vezető
facebook.com/kezdisport
Fotó: Virág István

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!