Zöld Nap Egyesület

» Víz világnapja a Csipkerózsika óvodában

Víz világnapja a Csipkerózsika óvodában - Március 20-án a kézdivásárhelyi Csipkerózsika óvoda nagycsoportosai a Zöld Nap Egyesület közreműködésével különböző tevékenységek segítségével ismerkedtek meg a víz fontosságáról, melyet az egyesület elnöke Ráduly Attila valamint annak önkéntese Bartos Tímea vezetett.Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.Az egyesület a Csipkerózsika óvodába, Gáspár Edit és Bálint Mária óvónőknek a meghívására látogatott el intézménybe. Ezzel a programmal a környezettudatos nevelésre szerettek volna egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni, illetve a gyerekek figyelmét felhívni arra, hogy jobban vigyázzanak környezetükre, ne pazaroljanak.

Március 20-án a kézdivásárhelyi Csipkerózsika óvoda nagycsoportosai a Zöld Nap Egyesület közreműködésével különböző tevékenységek segítségével ismerkedtek meg a víz fontosságáról, melyet az egyesület elnöke Ráduly Attila valamint annak önkéntese Bartos Tímea vezetett.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

Az egyesület a Csipkerózsika óvodába, Gáspár Edit és Bálint Mária óvónőknek a meghívására látogatott el intézménybe. Ezzel a programmal a környezettudatos nevelésre szerettek volna egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni, illetve a gyerekek figyelmét felhívni arra, hogy jobban vigyázzanak környezetükre, ne pazaroljanak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!