Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» XIX. századi piac korkép a kézdivásárhelyi Nők Egyesületével

XIX. századi piac korkép a kézdivásárhelyi Nők Egyesületével - Sok szeretettel értesítjük Önöket, hogy 2012 augusztus 31.-én a Kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom alkalmával a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, a délutáni órákban bepillantást adunk a XIX. század korának viseletébe, megízlelhetik a kor finom süteményeit, asszonyaink kézimunkáikkal felidézik a kor szellemét.Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruháikban korzóznak a város főterén.Várjuk javaslataitokat, ötleteiteket!Számítunk részvételükre az említett kornak öltözékében, ha lehet.Köszönjük a támogatást és várjuk visszajelzésüket Fülöp Magdolnánál a magdika2000@yahoo.com e-mail címre vagy a 0745154701-es telefonszámon.

Sok szeretettel értesítjük Önöket, hogy 2012 augusztus 31.-én a Kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom alkalmával a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, a délutáni órákban bepillantást adunk a XIX. század korának viseletébe, megízlelhetik a kor finom süteményeit, asszonyaink kézimunkáikkal felidézik a kor szellemét.
Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruháikban korzóznak a város főterén.

Várjuk javaslataitokat, ötleteiteket!
Számítunk részvételükre az említett kornak öltözékében, ha lehet.
Köszönjük a támogatást és várjuk visszajelzésüket Fülöp Magdolnánál a magdika2000@yahoo.com e-mail címre vagy a 0745154701-es telefonszámon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!