Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» XIX. Századi Piaci Korkép az Őszi Sokadalomban

XIX. Századi Piaci Korkép az Őszi Sokadalomban - A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete első alkalommal rendezi meg a XIX. Századi Piaci Korképet korabeli öltözetekkel, süteményekkel és kézimunkák bemutatásával.Hívjuk Önöket 2012 augusztus 31.-én a délutáni órákban a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom piaci kirakodó kézműves sátraihoz a mostani főtérre.Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruhákban korzóznak a város főterén. Meglepetést is tartogatunk, de minden a maga idejében... Jöjjenek hát feltétlen, otthon ne maradjanak semmiképpen! Legyenek hát társaink az időutazásban, kérjük erre a kis időre hagyják itt a jelent és repüljenek velünk a múltba a XIX Század végére, a kézdivásárhelyi piac helyszínére. Ne álljanak ki a sorból, öltözetük származzon e kórból. Gyönyörködhetnek, nevethetnek, feledhetik életük búját, baját! Mi teszünk róla, hogy jól érezze magát!Augusztus 31.-én délután 15 órai kezdettel Régi kézimunkák kiállítása a Vigadóban, 18 órakor térzene és fiákeres felvonulás a főterén, süteménykóstolás és 1848-as nóták az egyesületek előadásában.

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete első alkalommal rendezi meg a XIX. Századi Piaci Korképet korabeli öltözetekkel, süteményekkel és kézimunkák bemutatásával.

Hívjuk Önöket 2012 augusztus 31.-én a délutáni órákban a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom piaci kirakodó kézműves sátraihoz a mostani főtérre.

Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruhákban korzóznak a város főterén. Meglepetést is tartogatunk, de minden a maga idejében... Jöjjenek hát feltétlen, otthon ne maradjanak semmiképpen! Legyenek hát társaink az időutazásban, kérjük erre a kis időre hagyják itt a jelent és repüljenek velünk a múltba a XIX Század végére, a kézdivásárhelyi piac helyszínére. Ne álljanak ki a sorból, öltözetük származzon e kórból. Gyönyörködhetnek, nevethetnek, feledhetik életük búját, baját! Mi teszünk róla, hogy jól érezze magát!

Augusztus 31.-én délután 15 órai kezdettel Régi kézimunkák kiállítása a Vigadóban, 18 órakor térzene és fiákeres felvonulás a főterén, süteménykóstolás és 1848-as nóták az egyesületek előadásában.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!