Yamaha DTX8K elektronikus dob bemutató Vlad Isac endorszerrel a Sound Stúdió hangszerüzletben Sepsiszentgyörgyön.

November 18-án 12:00 órai kezdettel a Sound Studio Szentgyörgyi hangszerüzlet és a Yamaha egy interaktiv WORKSHOP keretén beül egy új Yamaha elektronikus dob szettet a Yamaha DTX8K mutatja be a jól ismert Vlad Isac hivatalos Yamaha endorszer közreműködésével. A belépés ingyenes!

További részletek a 0367409409-es telefonszámon!




Vlad Isac 1990. február 2-án született Călan-ba - Hunyad. Vlad Isac, dobos, zongoraművész, zenei producer, filmzenei zeneszerző és a Yamaha Endorser Romania (dob). Ő, Gabi Isac fia (a Conexiuni, Grup 74 zenekar egykori basszusgitárosa, hangtechnikus, az Isac Production hangstúdió alapítója. A brassói stúdió komplett hangrögzítési szolgáltatásokat nyújt a legújabb generációs digitális és analóg technológiával).

Vlad Isac zene iránti szenvedélye már első osztálytól kezdve mutatkozott, így zongoratanulmányokkal kezdődött, később a brassói Tudor Ciortea Zeneművészeti Líceumban folytatta tanulmányait. 12 évesen a dobok tanulmányozásának szentelte idejét, és 14 évesen dobosként több ízben állt már szimpadra. 2016-tól a Yamaha Instruments márkakápviselet hivatalos tagja. Azóta előadásokat, workshopokat, dob-clinic-et tart az ország különböző városaiban. (Kolozsvár, Bukarest, Jászvásár, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Brassó stb.)

2012-2021 között a brassói "Tiberiu Brediceanu" Népi Iparművészeti Iskola dobtanára és a MIMA Muzica Zeneművészeti Egyetemen koordinálta a 12-18 éves gyermekek és fiatalok zongora- és improvizációs osztályát. 2019-től a Brassói Zeneművészeti Kar egyetemi docenseként dolgozik. 2000-ben Radu Odeşteanunál zeneszerzés- és jazz tanfolyamokon vett részt, 2003-tól pedig az ütőhangszerek és a dobok tanulmányozására fordított több időt. Zenepedagógiai diplomát szerzett 2012-ben, majd mesterszakon a XX.-ik századi technikák és zeneművészet címmel írja meg dolgozatát. 2021-ben szakmai doktori fokozatot tesz a brassói Transilvania Egyetem Zeneművészeti Karán. Worksopokon tanult Cserey Csabánál és Dave Wecklnél, de olyan "virtuális" tanároknál is, mint Buddy Rich, Steve Gadd, Jeff Hamilton, Steve Jordan, Steve Smith, Vinnie Colaiuta, Jojo Mayer.

2005 óta tagja a brassói Fernet Blues Company zenekarnak, és alkalmanként a bukaresti power blues együttesben a Florin Giuglea Groupban is tevékenykedik. Dobosként és zeneszerzőként számos művésszel dolgozik együtt. Dobosként eddig két saját albumot jegyez:
Fusion of Sounds www.emag.ro/vlad-isac-fusion-of-sounds-cd-digipack-vdicd007-2/pd/DYQVGYBBM/
The Angle of Circles www.emag.ro/vlad-isac -a-angle-of-circles-cd-digipack-vdicd.

Saját dobszerkói, melyek kizárólag Yamaha szettek olyan készleteket találunk mint a Yamaha Steve Gadd 30. évfordulós signature dobkészlete melyből csupán 50 darab létezik a világon, és a szintén Yamaha márkaképviselet által támogatott Dave Weckl jellegzetes nevével fémjelzett jazz dobkészlet.
Vlad zenei producer és filmzeneszerző, eddig két játékfilmet jegyzett: a Pup-o, mă! 2, és a Mireasa nebună (2021), amelyek megtekinthetők a Netflixen is, valamint folyamatosan dolgozik további filmek háttérzenéjén, amelyek hamarosan megjelennek.

www.avstore.ro/muzica-cd/soft-records-vlad-isac-fusion-of-sounds/
www.imdb.com/name/nm11574904/
Hard Rock Casino in Crossroads Brasov (metalhead.ro)

https://www.facebook.com/events/1546270132462828/