Zöld Nap Egyesület

» Zöld foglalkozás a Pitypang óvodában

Zöld foglalkozás a Pitypang óvodában - A legifjabb korosztályt is be lehet, sőt, be kell vonni az úgynevezett környezettudatos nevelésbe, vallja a Zöld Nap Egyesület csapata, ezért is látogatott el június 10-én egy újabb háromszéki óvodába. Az egyesület Bartók Enikő-Mária a kézdiszentléki Pitypang óvoda óvonőjének a meghívásának tett eleget.Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.Ilyenkor az aprónépek kobakját nem csak a zöld gondolatokkal tömik, a gyakorlatban is megtalálják a módját annak, hogyan lehet a csöppségeket játékosan, de hatékonyan a természet tiszteletére, megvédésére buzdítani. A mintegy 70 óvodásnak alkalma nyílt megismerkedni a biztonságos kerékpározás elemeivel. Ugyanakkor a foglalkozás során betekintést nyertek különböző környezettudatos praktikákba is.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Derzsi Katalin

A legifjabb korosztályt is be lehet, sőt, be kell vonni az úgynevezett környezettudatos nevelésbe, vallja a Zöld Nap Egyesület csapata, ezért is látogatott el június 10-én egy újabb háromszéki óvodába. Az egyesület Bartók Enikő-Mária a kézdiszentléki Pitypang óvoda óvonőjének a meghívásának tett eleget.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

Ilyenkor az aprónépek kobakját nem csak a zöld gondolatokkal tömik, a gyakorlatban is megtalálják a módját annak, hogyan lehet a csöppségeket játékosan, de hatékonyan a természet tiszteletére, megvédésére buzdítani. A mintegy 70 óvodásnak alkalma nyílt megismerkedni a biztonságos kerékpározás elemeivel. Ugyanakkor a foglalkozás során betekintést nyertek különböző környezettudatos praktikákba is.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Derzsi Katalin

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!