Zöld Nap Egyesület

» Zöld Nap az Őszi Sokadalomban

Zöld Nap az Őszi Sokadalomban - A kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom egyik kiemelt programja volt a Molnár Józsiás parkba felállított gyerekváros, ahol több civil egyesület várta a gyereksereget. Vasárnap szeptember 2-án a Zöld Nap Egyesület is felállított egy sátrat.Az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.Az érdeklődök a Zöld Nap standon kitűnően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendett az origamizás, a papírcsík tekergetés technikával készült képeslapok megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző memória játékok.A zöldek köszönik Imre Melinda gyerekprogramok felelősének a meghívást.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Ieva Brikmane

A kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom egyik kiemelt programja volt a Molnár Józsiás parkba felállított gyerekváros, ahol több civil egyesület várta a gyereksereget. Vasárnap szeptember 2-án a Zöld Nap Egyesület is felállított egy sátrat.
Az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.
Az érdeklődök a Zöld Nap standon kitűnően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendett az origamizás, a papírcsík tekergetés technikával készült képeslapok megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző memória játékok.
A zöldek köszönik Imre Melinda gyerekprogramok felelősének a meghívást.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Ieva Brikmane

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!