2024. július 2 – 5 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával a 2024-es év negyedik táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 0 – IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.
A táborban változatos kinti és benti programok, sportos, művészeti, szabadidős, aktív és pihentető tevékenységek váltakoznak. Külön hangsúlyt fektetünk a játékos tanulásra, önmaguk és egymás megismerésére, valamint a gyerekek érzékenyítésére, egymás elfogadására, a környezettudatos, a természetvédelem és az egészséges életmód fontosságára.
Gondosan összeállított program alapján, de a gyerekek igényei szerint alakítva a tevékenységeket.
Jelentkezési határidő: június 30.
Hisszük azt, hogy azok a fiatalok, akik részt vesznek a nappali táborban, tudatosabb környezetvédőkké vállnak, tisztelni fogják a körülöttük élő növény- és állatvilágot megismerik a kapcsolatot a természet elemei között, így fokozott érdeklődéssel és tisztelettel fognak járni benne. Minden jelentkezni kívánó fiatalnak vállalnia kell a 162 lejes hozzájárulási költséget, ami tartalmaz egy ebédet és meglepetéseket is. Ez egy „bejárós” tábor, a foglalkozások reggel 9 órától – 16 óráig tartanak.
A résztvevők sok érdekes programban és meglepetésekben fognak részesülni. Jelentkezni, érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611066 -es telefonszámon, vagy az office@zoldnap.info e-mail címen lehet. A helyek száma korlátozott.
Partner: Európai Szolidaritási Testület
Plakátterv: Özlem Üner