Zöld Nap Egyesület

» Zöld Nap stand a Gyerek és ifjúsági néptáncegyüttesek találkozóján

Zöld Nap stand a Gyerek és ifjúsági néptáncegyüttesek találkozóján - Erdélyi Perkő Gyermek- és Ifjúsági Táncegyüttesek hetedik találkozójára került sor a Perkőn, vasárnap június 3-án. Eleget téve a szervezők meghívásának, a Zöld Nap Egyesület is felállított egy sátrat.A vasárnapi napon az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a jelenlévőket.A gyerekek, akik felkeresték a Zöld Nap standot kitünően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendtek az origamizás, a papírcsík tekergetés technikával készült képeslapok megtervezése és kivitelezése, valamint azon tájképek megalkotása, amikre a természetből összegyűjtött növények szolgáltak alapanyagul.Szerző: György AndreaFotó: Gayane Asatryan

Erdélyi Perkő Gyermek- és Ifjúsági Táncegyüttesek hetedik találkozójára került sor a Perkőn, vasárnap június 3-án. Eleget téve a szervezők meghívásának, a Zöld Nap Egyesület is felállított egy sátrat.

A vasárnapi napon az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a jelenlévőket.

A gyerekek, akik felkeresték a Zöld Nap standot kitünően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendtek az origamizás, a papírcsík tekergetés technikával készült képeslapok megtervezése és kivitelezése, valamint azon tájképek megalkotása, amikre a természetből összegyűjtött növények szolgáltak alapanyagul.

Szerző: György Andrea
Fotó: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!