Zöld Nap Egyesület

» Zöld Nap stand a perkői táncegyüttesek találkozóján

Zöld Nap stand a perkői táncegyüttesek találkozóján - Június 14-én a kilencedik Gyermek- és ifjúsági táncegyüttesek találkozójára került sor a kézdiszentléleki Perkőn. Eleget téve a szervezők meghívásának, a Zöld Nap Egyesület az idén is felállított egy környezettudatos standot.Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.A szombati napon az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a jelenlévőket. Derzsi Katalin által elkészült kukacos társasjátékát probálhatták ki a gyerköcök. A társasjáték egyszerű, kisgyerekek számára is könnyen érthető, követhető tevékenységnek bizonyult. A gyerekek, akik felkeresték a Zöld Nap standot kitűnően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Derzsi Katalin

Június 14-én a kilencedik Gyermek- és ifjúsági táncegyüttesek találkozójára került sor a kézdiszentléleki Perkőn. Eleget téve a szervezők meghívásának, a Zöld Nap Egyesület az idén is felállított egy környezettudatos standot.
Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

A szombati napon az önkéntesek többek között környezettudatos játékokkal, tanácsadással, a Nemere Útja ismertetésével és az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) bemutatásával várták a jelenlévőket. Derzsi Katalin által elkészült kukacos társasjátékát probálhatták ki a gyerköcök. A társasjáték egyszerű, kisgyerekek számára is könnyen érthető, követhető tevékenységnek bizonyult. A gyerekek, akik felkeresték a Zöld Nap standot kitűnően szórakoztak, kreativitásuknak adva teret.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Derzsi Katalin

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!