Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Zöld Napok az Őszi Sokadalom keretében

Zöld Napok az Őszi Sokadalom keretében - A már hagyományossá vált ASIMCOV Expo és a Pityókafesztivál idén is a Sportcsarnokban és annak zöldövezetén kerül megrendezésre. Az általános kiállítás megnyitójára augusztus 31-én, 11 órakor kerül sor, péntek délután pedig egy konferenciát is szerveznek az Átrium Vendéglőben élelmezésre felhasznált mezőgazdasági termékek és mezőgazdasági hulladékok újrahasznosítása témákban. A konferencián külföldi és belföldi előadók mondják el tapasztalataikat.A nagy érdeklődésnek örvendő Pityófesztivált szeptember elsején, 10 órai kezdettel szervezik meg, a csapatok jelentkezését az ASIMCOV székházában várják.A PityókafesztiválIdőpont:     2012.09.01.Helyszín:    KézdivásárhelyProgram:10:00-11:00 Regisztráció, előkészületek11:00-13:00 Verseny11:00-15:00 Zsűrizés15:00-17:00 DíjazásA szervezők biztosítják: sátor, egy asztal, pad, fa,pityókaA csapatok biztosítják: bogrács és állvány, hozzávalók, kötény, fűszerek, asztaldíszítés, főzéshez szükséges eszközökA versenyMenü a zsűri-tagok, 4-8 meghívott, barátok részéreFőétel - elkészítendő a verseny alatt. Díszítésként és kóstolónak - hagyományos ételek/termékek (hidegtál, házikenyér, házisavanyúság, házi sütemény/desszert, háromszéki borvíz, bor, stb.)Kóstolás: a látogatók 6 lejér érmét vásárolhatnak (érme, edény és evőeszköz) amelyet átadnak a csapatoknak ahol megszeretné kóstolni az elkészült ételt, a csapatok biztosítják az ételt meg a kenyeret, az érme visszaváltható a szervezőknél 4 lejért.A legtöbb érmét összegyűjtő csapat díjban részesül.A verseny szakaszai: előkészületek, asztaldíszítés, a főétel elkészítése bográcsban, felszolgálásA zsűri pontozza:- a csapatot (öltözet, szervezés, jó hangulat)- a hozzávalók előkészítését- az ételkészítést- a készítmények ízét és összhatását- az asztaldíszítést (elrendezés, dekoráció, hagyományos termékek, eredetiség)- a menü bemutatását, a tálalás módjáthttp://pityokafesztival.ro/

A már hagyományossá vált ASIMCOV Expo és a Pityókafesztivál idén is a Sportcsarnokban és annak zöldövezetén kerül megrendezésre. Az általános kiállítás megnyitójára augusztus 31-én, 11 órakor kerül sor, péntek délután pedig egy konferenciát is szerveznek az Átrium Vendéglőben élelmezésre felhasznált mezőgazdasági termékek és mezőgazdasági hulladékok újrahasznosítása témákban. A konferencián külföldi és belföldi előadók mondják el tapasztalataikat.
A nagy érdeklődésnek örvendő Pityófesztivált szeptember elsején, 10 órai kezdettel szervezik meg, a csapatok jelentkezését az ASIMCOV székházában várják.

A Pityókafesztivál
Időpont:     2012.09.01.
Helyszín:    Kézdivásárhely

Program:
10:00-11:00 Regisztráció, előkészületek
11:00-13:00 Verseny
11:00-15:00 Zsűrizés
15:00-17:00 Díjazás

A szervezők biztosítják: sátor, egy asztal, pad, fa,pityóka
A csapatok biztosítják: bogrács és állvány, hozzávalók, kötény, fűszerek, asztaldíszítés, főzéshez szükséges eszközök

A verseny
Menü a zsűri-tagok, 4-8 meghívott, barátok részére
Főétel - elkészítendő a verseny alatt. Díszítésként és kóstolónak - hagyományos ételek/termékek (hidegtál, házikenyér, házisavanyúság, házi sütemény/desszert, háromszéki borvíz, bor, stb.)
Kóstolás: a látogatók 6 lejér érmét vásárolhatnak (érme, edény és evőeszköz) amelyet átadnak a csapatoknak ahol megszeretné kóstolni az elkészült ételt, a csapatok biztosítják az ételt meg a kenyeret, az érme visszaváltható a szervezőknél 4 lejért.
A legtöbb érmét összegyűjtő csapat díjban részesül.
A verseny szakaszai: előkészületek, asztaldíszítés, a főétel elkészítése bográcsban, felszolgálás

A zsűri pontozza:
- a csapatot (öltözet, szervezés, jó hangulat)
- a hozzávalók előkészítését
- az ételkészítést
- a készítmények ízét és összhatását
- az asztaldíszítést (elrendezés, dekoráció, hagyományos termékek, eredetiség)
- a menü bemutatását, a tálalás módját

http://pityokafesztival.ro/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!