Kézdivásárhely Infó Centrum

» Zöld Napok Kézdivásárhelyen

Zöld Napok Kézdivásárhelyen - Idén se unatkozhatunk Kézdivásárhelyen augusztus 26-28.án a Zöld Napok rendezvényei allatt, hiszen a szervezők mindenkire gondoltak. Egyaránt találnak érdekes elfoglaltáságot a város lakói, de a távolabbról érkezők is.A Zöld Napok a Felsőháromszéki Vállalkozói Napok hagyományát folytatja, tematizálása révén kapta a Zöld Napok elnevezést. Szerkezetében is, az előző évekhez hasonlóan Kiállítás és vásár (X. alkalommal), Konferencia megújuló energia, mezőgazdaság és vidékfejlesztés, erdő- és vadgazdálkodás, természetvédelem témákban, és második alkalommal Pityókafesztivál - gasztronómiai verseny lesz. Szombaton és vasárnap társrendezvényekből is válogathatnak az érdeklődők.Idén újdonságnak számít, hogy az érdeklődők folyamatosan értesülhetnek a rendezvény fejleményeiről és témájához kapcsolodó érdekességekről a Zöld Napok facebook oldalán (facebok.com/ASIMCOVzoldnapok ), a legfontosabb információk pedig összegezve www.greendays.ro honlapon találhatóak.A szervezők minden érdeklődőt szeretettel látnak a változatos programokon ahol egyszere épülhetnek üzleti kapcsolatok, szövödhetnek barátságok, és tölthetjük vidáman szabad napjainkat, óráinkat.

Idén se unatkozhatunk Kézdivásárhelyen augusztus 26-28.án a Zöld Napok rendezvényei allatt, hiszen a szervezők mindenkire gondoltak. Egyaránt találnak érdekes elfoglaltáságot a város lakói, de a távolabbról érkezők is.

A Zöld Napok a Felsőháromszéki Vállalkozói Napok hagyományát folytatja, tematizálása révén kapta a Zöld Napok elnevezést. Szerkezetében is, az előző évekhez hasonlóan Kiállítás és vásár (X. alkalommal), Konferencia megújuló energia, mezőgazdaság és vidékfejlesztés, erdő- és vadgazdálkodás, természetvédelem témákban, és második alkalommal Pityókafesztivál - gasztronómiai verseny lesz. Szombaton és vasárnap társrendezvényekből is válogathatnak az érdeklődők.

Idén újdonságnak számít, hogy az érdeklődők folyamatosan értesülhetnek a rendezvény fejleményeiről és témájához kapcsolodó érdekességekről a Zöld Napok facebook oldalán (facebok.com/ASIMCOVzoldnapok ), a legfontosabb információk pedig összegezve www.greendays.ro honlapon találhatóak.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel látnak a változatos programokon ahol egyszere épülhetnek üzleti kapcsolatok, szövödhetnek barátságok, és tölthetjük vidáman szabad napjainkat, óráinkat.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!