Zöld Nap Egyesület

» Zöld Napos önkéntesek a XIX. Századi Piaci Korképen

Zöld Napos önkéntesek a XIX. Századi Piaci Korképen - Augusztus 30-án akárcsak az elmúlt két évben, az idei városnapoknak is az egyik színfoltját a Kézdi­vá­sár­helyi Nők Egyesülete és a Gyöngyös Város Barátainak Köre Köz­hasznú Egyesület közös rendezvénye, az időutazás jelentette.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A XIX. századi időutazás főtéri korzózással folytatódott, a Tanulók Klubjának fúvósaival az élen a két egyesü­let tagjai, valamint a Zöld Nap Egyesület önkéntesei a székely határőr gyalogezred korhű egyenruháiban végigvonultak a Gábor Áron téren. Az egyesületnél tevékeny­kedő francia, osztrák és a spanyol önkéntes is velük vonult. A felvonulás a Molnár Józsiás parkban található zenepavi­lonnál ért véget.

Fotó: Sebestyén Henrietta

Augusztus 30-án akárcsak az elmúlt két évben, az idei városnapoknak is az egyik színfoltját a Kézdi­vá­sár­helyi Nők Egyesülete és a Gyöngyös Város Barátainak Köre Köz­hasznú Egyesület közös rendezvénye, az időutazás jelentette. Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg. A XIX. századi időutazás főtéri korzózással folytatódott, a Tanulók Klubjának fúvósaival az élen a két egyesü­let tagjai, valamint a Zöld Nap Egyesület önkéntesei a székely határőr gyalogezred korhű egyenruháiban végigvonultak a Gábor Áron téren. Az egyesületnél tevékeny­kedő francia, osztrák és a spanyol önkéntes is velük vonult. A felvonulás a Molnár Józsiás parkban található zenepavi­lonnál ért véget. Fotó: Sebestyén Henrietta

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!