Zöld Nap Egyesület

» Zöld program a nőszövetségi megbeszélésen

Zöld program a nőszövetségi megbeszélésen - Május 17-én a Kézdi-Orbai Egyházmegye Nőszövetség elnökségi gyűlést tartott az ikafalvi Kultúrotthonba. Bardócz Tímea elnöknő kedves meghívásának eleget téve vett részt a Zöld Nap Egyesület csapata az említett rendezvényen.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.A tevékenység kézműves foglalkozásokat foglalt magába, melynek során a résztvevők hulladékok felhasználásával egyszerű kreatív termékeket készítettek az újrahasznosítás módszerét gyakorlatba ültetve. Ezen alkalommal a nőszövetség tagjai a zöldek támogatásával, már használt PET palackokból seprűt, tejesdobozból pedig pénztárcát készítettek. A tevékenység legfőbb célkitűzése volt a jelenlévőkben tudatosítani az újrahasznosítás jelentőségét. Az eseményen elhangzott, hogy nem csak az újrahasznosítással lehet tenni a környezetért. Például megpróbálhatják csökkenteni a környezetükben lévő nehezen lebomló (nejlon) csomagolóanyagok számát, helyettük használhatnak újrahasznosított papírtáskát is!Szerző: Ráduly AttilaFotó: Bardócz Csaba

Május 17-én a Kézdi-Orbai Egyházmegye Nőszövetség elnökségi gyűlést tartott az ikafalvi Kultúrotthonba. Bardócz Tímea elnöknő kedves meghívásának eleget téve vett részt a Zöld Nap Egyesület csapata az említett rendezvényen.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.

A tevékenység kézműves foglalkozásokat foglalt magába, melynek során a résztvevők hulladékok felhasználásával egyszerű kreatív termékeket készítettek az újrahasznosítás módszerét gyakorlatba ültetve. Ezen alkalommal a nőszövetség tagjai a zöldek támogatásával, már használt PET palackokból seprűt, tejesdobozból pedig pénztárcát készítettek. A tevékenység legfőbb célkitűzése volt a jelenlévőkben tudatosítani az újrahasznosítás jelentőségét. Az eseményen elhangzott, hogy nem csak az újrahasznosítással lehet tenni a környezetért. Például megpróbálhatják csökkenteni a környezetükben lévő nehezen lebomló (nejlon) csomagolóanyagok számát, helyettük használhatnak újrahasznosított papírtáskát is!

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Bardócz Csaba

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!