Gyulafehérvári Caritas - Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

» XI. Caritas önkéntes tábor - felhívás

XI. Caritas önkéntes tábor - felhívás - Tettre kész vagy és szórakozni is szeretnél? Kipróbálnád magad új helyzetekben? Nyitott vagy az emberekre, új kapcsolatokra? Akkor ezt Neked találtuk ki! Gyere velünk táborozni Gyergyószentmiklósra július 7-13. között!Egy hétig a város vendégei leszünk, ahol a helyiekkel együttműködve fogunk dolgozni a közösség építése, szépítése érdekében. A napi program szerint délelőtt 5 órát fogunk dolgozni a helyi közösség javára: felújítási munkálatok, tereprendezés, környezetvédelem, gyermekek számára vakációs program szervezése, idősekkel való foglalkozás, stb. A délutáni órákban különböző csoporttevékenységeken vehetünk részt, így előadásokra, kézműves foglalkozásokra, sporttevékenységekre, kirándulásra kerül majd sor, és nem maradnak el az esti szórakoztató programok sem. Részleteket megtudhatsz a www.caritas-ab.ro honlapon, 0735-735.165 telefonszámon, jelentkezni ugyanitt lehet június 15-ig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Tisztelettel,Hubbes Kinga

Tettre kész vagy és szórakozni is szeretnél? Kipróbálnád magad új helyzetekben? Nyitott vagy az emberekre, új kapcsolatokra? Akkor ezt Neked találtuk ki! Gyere velünk táborozni Gyergyószentmiklósra július 7-13. között!

Egy hétig a város vendégei leszünk, ahol a helyiekkel együttműködve fogunk dolgozni a közösség építése, szépítése érdekében. A napi program szerint délelőtt 5 órát fogunk dolgozni a helyi közösség javára: felújítási munkálatok, tereprendezés, környezetvédelem, gyermekek számára vakációs program szervezése, idősekkel való foglalkozás, stb. A délutáni órákban különböző csoporttevékenységeken vehetünk részt, így előadásokra, kézműves foglalkozásokra, sporttevékenységekre, kirándulásra kerül majd sor, és nem maradnak el az esti szórakoztató programok sem. Részleteket megtudhatsz a www.caritas-ab.ro honlapon, 0735-735.165 telefonszámon, jelentkezni ugyanitt lehet június 15-ig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tisztelettel,
Hubbes Kinga

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!