Incitato Art Camp - Incitato Art Camp

Incitato Art Camp

» XXII. Nemzetközi Incitato Művésztábor 2014

XXII. Nemzetközi Incitato Művésztábor 2014 - 2014 június 28.-án kezdődik Bálványosfürdőn és július 13.-án a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítótermében ér véget az immár hagyományos közös tárlattal a 22. Incitato Művésztábor, melynek idei témája a lovasiskola.A meghívott hazai és határon túli művészek közül eddig huszonhárom jelezte részvételi szándékát. A nemzetközi művésztelep programjáról, Tóth Ildikó táborvezető és Vincze László grafikus, az alkotótelep művészeti vezetője-, elszállásolásukról és étkeztetésükről Daragus Attila, Torja község polgármestere gondoskodik. Az alkotómunka mellett a táborlakók meglátogatják a csíkzsögödi Genovéva Lovardát, a kézdialmási Táltos Paripa Lovardát, és Kőröspatakra is elmennek.Fotó: Pascu Timea / Incitato Művésztábor kiállítás 2013

2014 június 28.-án kezdődik Bálványosfürdőn és július 13.-án a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítótermében ér véget az immár hagyományos közös tárlattal a 22. Incitato Művésztábor, melynek idei témája a lovasiskola.

A meghívott hazai és határon túli művészek közül eddig huszonhárom jelezte részvételi szándékát. A nemzetközi művésztelep programjáról, Tóth Ildikó táborvezető és Vincze László grafikus, az alkotótelep művészeti vezetője-, elszállásolásukról és étkeztetésükről Daragus Attila, Torja község polgármestere gondoskodik. Az alkotómunka mellett a táborlakók meglátogatják a csíkzsögödi Genovéva Lovardát, a kézdialmási Táltos Paripa Lovardát, és Kőröspatakra is elmennek.

Fotó: Pascu Timea / Incitato Művésztábor kiállítás 2013

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!