Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» 24 órás Ike klub

A Berecki Missziói Református Gyülekezethez tartozó Ike klub 24 órás csapatépítő alkalmat szervezett Lemhényben és Almásban február 1-jén és 2-án.

Azzal a céllal gyűltünk össze huszonöten e hétvégére, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz és Teremtőnkhöz, akitől feladatot, megbizatást kaptunk. Erről a megbizatásról hallhattunk a szombat esti áhítaton a János 21. (15-17) igerész alapján. Akárcsak Péter tanítványának, a Mester nekünk is felteszi a kérdést: szeretsz-e engem? Mennyire szeretjük Jézust? Tudjuk Őt szeretni közvetlenül, direkt módon?  Nem! Csak embertársainkon, ellenségeinken keresztül. Adunk-e enni az éhezőnek, vizet a szomjazónak, befogadjuk-e, elfogadjuk-e a jövevényt, felruházzuk-e a nincstelent, látogatjuk-e a betegeket, a rabokat? Amikor választ adunk ezekre a kérdésekre, akkor megtudjuk, mennyire is szeretjük Isten Fiát.

A csendes alkalom mellett csapatépítő játékok, éneklés valamint filmnézés várt ránk.

Vasárnap folytattuk a betervezett programot: reggeli ige mag, sok vidám játék, téli-, tavaszi és nyári rendezvényeink megbeszélése , sétálás, focizás következett, majd délután átmentünk Almásba, részt venni a hagyományos Ike klubon. Itt a dicsőítés után a Szentlélek munkájáról tanított bennünket  Raff Róbert lelkipásztor, ennek alapján kiscsoportos beszélgetésen vettünk részt, majd szeretetvendégséggel és a 24 órás Ike klub kiértékelésével zártuk a napot.
Hálásak vagyunk Istennek e hétvégéért,  jó volt látni, miként munkálkodik Urunk a fiatalok szívében, életében. Áldott legyen mindezért az Ő szent neve!
Köszönetet mondunk továbbá Vargha Gáspárnak a befektetett munkáért, és a Manna Keresztyén Egyesület vezetőségének a finom ételekért! Áldja meg őket az Úr gazdagon szolgálatkészségükért!

Kocsis Zoltán
szervező

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!