Minden szülőt érintő és foglalkoztató témával érkezik a 9. Vigadó Akadémia előadója, Rigó Éva pszichológus, akkreditált pozitív nevelési programoktató a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Galériájába 2016. május 4-én, szerdán 17 órától. A workshop témája Gyermekkori hiszti: megelőzés és megküzdés.

Pozitív nevelési stratégiákat lehet tanulni olyan helyzetekre, amikor a gyerekek nem követik az instrukciókat és ebből adódóan feszültség alakul ki a szülő és a gyerekek között. A csoportos foglalkozáson más szülőkkel való találkozásra is sor kerül, ahol megosztják a neveléssel kapcsolatos tapasztalataikat és már kipróbált és hatékony stratégiákat lehet ellesni a szófogadatlan helyzetek kezelésére.

A workshop végére egy személyre szabott terv less a résztvevők számára, arra vonatkozóan, hogy miként küzdjön meg olyan helyzetekkel, amikor a gyerek nem hallgat rá.

A 3 órás workshop ára: 30 RON/személy, férj, feleség számára 50 RON/pár, fizetés a helyszínen. A részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni lehet a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában vagy a következő hivatkozásra kattintva:
http://www.rigoeva.ro/p/jelentkezes-gyerekkori-hiszti_13.html

Bővebb információk: http://www.rigoeva.ro/p/workshop-kezdivasarhelyen-gyermekkori.html