A vigadó comedy színpadán újból a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter!

Nevetőizmokat most sem kímélve legújabb műsorukkal visszatér a Karinthy-gyűrűs humorpáros Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház színpadára! A 12. Vigadó Comedy címe: Egyemazúzádat!
Így nyilatkozik a trió a várva várt előadásról:
„Legújabb közös humorestünk a világ dolgairól szól, az emberi lét mindennapi voltáról és kisebb-nagyobb egyéb izéiről. Olyan címet kerestünk, ami mindezt reflektálja. Sajnos, nem találtunk. Ezért lett a címe Egyemazúzádat!” – meséli Felméri Péter.
„Soha nem tudtam pontosan, hogy mit jelent az egyem a zúzádat, pedig elég sokan mondták nekem, de hát tudomásom szerint nincs is zúzám. Vagy ha volt, akkor kivették egyszerre a mandulámmal” – tette hozzá Bálint Ferenc.
„Nekem új célom van: addig turnézni Erdélyben, amíg minden városban, ha bemegyünk fellépés után az esedékes kocsmába, már tudják, hogy mit kérünk. Nálam, mondjuk, egyszerű: egy korsó sört” – mondta Tóth Szabolcs.

Ha te is kíváncsi vagy a humorpáros legújabb produkciójára, ahogy rámutat az oktatási rendszer elhibázott voltára, vagy arra hogy miként élhetünk békés családi életet, hogyan vigyázhatunk az egészségünkre, várunk szeretettel Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház nagytermében 2015. november 13-án, pénteken 20 órától.

Jegyek ára 25 lej. Elővételben kaphatók a közönségszolgálati irodában, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalási lehetőség a 0267/361081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen.
Csatlakozz az eseményhez facebookon: https://www.facebook.com/events/1071800906205762/

A hozzászólók között 3 db egyszemélyes belépőt sorsolunk ki péntek délben 12 órakor.