Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár Őszi sokadalmi programja 2013

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár Őszi sokadalmi programja 2013 - Állandó rendezvények, foglalkozások augusztus 30-án és augusztus 31.-én.Kérdőíves játék az Őszi Sokadalom és Kézdivásárhely témakörben. A helyes válaszadókat egy évre szóló ingyenes könyvtári belépővel jutalmazzuk.Csempészd vissza! - című felhívásunk azokhoz szól, akik elfelejtették határidőre visszahozni a könyvtárból kikölcsönzött könyveket. Az Őszi Sokadalom ideje alatt visszacsempészhetik a könyveket késedelmi díj fizetése nélkül, a könyvtár előcsarnokában elhelyezett ládába.Könyvkiállítás Weöres Sándor (1913-1989) születésének 100. évfordulója tiszteletére az író műveiből.

Állandó rendezvények, foglalkozások augusztus 30-án és augusztus 31.-én.

Kérdőíves játék az Őszi Sokadalom és Kézdivásárhely témakörben. A helyes válaszadókat egy évre szóló ingyenes könyvtári belépővel jutalmazzuk.

Csempészd vissza! - című felhívásunk azokhoz szól, akik elfelejtették határidőre visszahozni a könyvtárból kikölcsönzött könyveket. Az Őszi Sokadalom ideje alatt visszacsempészhetik a könyveket késedelmi díj fizetése nélkül, a könyvtár előcsarnokában elhelyezett ládába.

Könyvkiállítás Weöres Sándor (1913-1989) születésének 100. évfordulója tiszteletére az író műveiből.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!