Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A debreceni Voce Vita Énekegyüttes koncertje a Vigadóban

A debreceni Voce Vita Énekegyüttes koncertje a Vigadóban - Voce Vita koncert KézdivásárhelyenOktóber 17-én, csütörtökön 19 órától a debreceni Voce Vita Énekegyüttes koncertezik a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében. A koncertre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!A Voce Vita Énekegyüttes 2008-ban alakult a debreceni Kodály Kórus tagjaiból. Maga a formáció egy 'a capella' vokál-kvártett, amely a madrigáloktól kezdve a jazz és swing műfajon át a könnyűzenei átiratokig terjedő repertoárjával ígér könnyed, ugyanakkor felemelő szórakozást. Az évek során az együttes két férfitagja ugyan cserélődött, de a cél ugyanaz maradt: hogy  a klasszikus kóruséneklésen túlmutatva egy másféle stílust, hangzást és műsort szólaltasson meg, a saját - és a hallgató örömére egyaránt.Műsoron:Farkas Ferenc: Hajnal-nótaRossino Mantovano: Lirum bililirumJohn Dowland: Can she excuse my wrongsPaul Drayton: MasterpieceIrwing Berlin: What'll I doGiovanni Acciai: ZenedobozRhonda Polay: Come in and stay a whilePiazzolla-Cangiano: La muerte del angelGeorge Gershwin: Someone to watch over meBen Oakland: Java JiveFred E. Ahlert: I don't Know WhyGeorge Harrison: Here Comes the SunRandy Newman: Dayton OhioPat Ballard: Mr. SandmanFellépnek Deményfalvi Ágnes - szoprán, Hovancsek Tünde - alt, Kiss Huba Ernő - tenor, Benczédi Hunor - basszus.A belépés díjtalan.

Voce Vita koncert Kézdivásárhelyen

Október 17-én, csütörtökön 19 órától a debreceni Voce Vita Énekegyüttes koncertezik a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében. A koncertre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

A Voce Vita Énekegyüttes 2008-ban alakult a debreceni Kodály Kórus tagjaiból. Maga a formáció egy "a capella" vokál-kvártett, amely a madrigáloktól kezdve a jazz és swing műfajon át a könnyűzenei átiratokig terjedő repertoárjával ígér könnyed, ugyanakkor felemelő szórakozást. Az évek során az együttes két férfitagja ugyan cserélődött, de a cél ugyanaz maradt: hogy  a klasszikus kóruséneklésen túlmutatva egy másféle stílust, hangzást és műsort szólaltasson meg, a saját - és a hallgató örömére egyaránt.

Műsoron:
Farkas Ferenc: Hajnal-nóta
Rossino Mantovano: Lirum bililirum
John Dowland: Can she excuse my wrongs
Paul Drayton: Masterpiece
Irwing Berlin: What'll I do
Giovanni Acciai: Zenedoboz
Rhonda Polay: Come in and stay a while
Piazzolla-Cangiano: La muerte del angel
George Gershwin: Someone to watch over me
Ben Oakland: Java Jive
Fred E. Ahlert: I don't Know Why
George Harrison: Here Comes the Sun
Randy Newman: Dayton Ohio
Pat Ballard: Mr. Sandman

Fellépnek Deményfalvi Ágnes - szoprán, Hovancsek Tünde - alt, Kiss Huba Ernő - tenor, Benczédi Hunor - basszus.

A belépés díjtalan.


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!