Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség tagjainak első közös tárlata

A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség tagjainak első közös tárlata - 2012. április 11., szerdán 18.30 órától a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség kiállítása.A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség tagjainak első közös tárlatának ad helyet a Vigadó Művelődési Ház április 11-20. között.A Gy.J.A.K.Sz. tagjai műkedvelők, akiknek kikapcsolódást nyújt az alkotás öröme, munkáikat a változatos tematika és a sokféle kifejezésmód jellemzi, melyek között egyaránt megtalálhatók, a nemezképek, a fa szobrok, a festett kerámia tál és korsó, a fém féldombormű, az olaj, akvarell tájképek, faluképek, a grafikák, a textil képek, mandalák és a nonfiguratív alkotások.  A kiállítás ugyan heterogén ami a technikákat, stílusokat illeti, de pont ezáltal ad egy sokszínű lenyomatot a körülöttünk létező világról, örömeinkről, problémáinkról, tükröz nyugodtságokat és feszültségeket az alkotók egyéni világlátásán keresztül.A Gy.J.A.K.Sz. tagjainak közös tárlatát a közelmúltban megtekinthették a brassói, gyergyószentmiklósi és kovásznai érdeklődők is.Kiállítanak: Antal Sára, Cotoara Aurelia Aranka, Fábián Gizella, Fadgyas Tibor, Feldes Mária, Gaál Margit, Gál István, Gyenge Gabriella, Gyimesi Nagy András, Kese Terézia, Máthé Rétyi Veronika, Nagy József Etele, Nagy Tibor, Nyeső Ildikó, Papp Mihály, Para Mária, Popovici Éva, Ravasz Erzsébet, Szász Vasilica, Szentpály Kovács István, Stancu Margit, Suciu Katalin Mária, Tamás Erika, Virág Mária Krisztina, Zoltán Anne Marie, Zoltán Sándor.

2012. április 11., szerdán 18.30 órától a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség kiállítása.
A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség tagjainak első közös tárlatának ad helyet a Vigadó Művelődési Ház április 11-20. között.
A Gy.J.A.K.Sz. tagjai műkedvelők, akiknek kikapcsolódást nyújt az alkotás öröme, munkáikat a változatos tematika és a sokféle kifejezésmód jellemzi, melyek között egyaránt megtalálhatók, a nemezképek, a fa szobrok, a festett kerámia tál és korsó, a fém féldombormű, az olaj, akvarell tájképek, faluképek, a grafikák, a textil képek, mandalák és a nonfiguratív alkotások.  A kiállítás ugyan heterogén ami a technikákat, stílusokat illeti, de pont ezáltal ad egy sokszínű lenyomatot a körülöttünk létező világról, örömeinkről, problémáinkról, tükröz nyugodtságokat és feszültségeket az alkotók egyéni világlátásán keresztül.

A Gy.J.A.K.Sz. tagjainak közös tárlatát a közelmúltban megtekinthették a brassói, gyergyószentmiklósi és kovásznai érdeklődők is.

Kiállítanak: Antal Sára, Cotoara Aurelia Aranka, Fábián Gizella, Fadgyas Tibor, Feldes Mária, Gaál Margit, Gál István, Gyenge Gabriella, Gyimesi Nagy András, Kese Terézia, Máthé Rétyi Veronika, Nagy József Etele, Nagy Tibor, Nyeső Ildikó, Papp Mihály, Para Mária, Popovici Éva, Ravasz Erzsébet, Szász Vasilica, Szentpály Kovács István, Stancu Margit, Suciu Katalin Mária, Tamás Erika, Virág Mária Krisztina, Zoltán Anne Marie, Zoltán Sándor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!