A KSE labdarúgó mérkőzései a Steaua, Ozsdola és Székelyudvarhely csapataival

Hétfőn a KSE labdarúgó együttese mintegy 300 néző kíséretében mérkőzött meg a Steauaval.

Egy nagyon jó iramú mérkőzés volt, rengeteg helyzettel mindkét fél részéről. Az első félidőben 4 nagy helyzetet hagytunk ki és a vendégek 2-0 ra vezettek. A második játékrész ugyanígy kezdődött, Babei kihagyott egy nagy helyzetet a kapussal szembe és a vendégek a végére 0-5-re bűntettek.

Felállás: Farkas Róbert, Bukur Róbert, Paun Nicolae, Gajdó Tamás, Szabó Sándor, Gazda József, Stefanescu Marius, Gajdó Gothard, Babei Alin, Gall Attila, Albu Norbert. Játszottak még Szabó Attila, Gondos Szilveszter, Rancz Attila, Erőss Erik és Gajdó Szabolcs. Sérülés és betegség miatt hiányzott Oláh Barna, Boriceanu Vlad és Tankó Zsolt.


Szerdán Ozsdola volt a KSE vendége.
A kézdivásárhelyi együttesben játszottak: Farkas R, Gall A, Bukur R, Paun N, Gajdó T, Gazda J, Szabó S, Gajdó G, Babei A, Stefanescu, Kurtuly R, Szabó A és Gondos Szilveszter. Kapusok: Rancz A, Szakáts L, Erőss E, Gajdó Sz. Hiányzók Oláh B, Boriceanu V és Tankó Zs.

Szombaton Udvarhely ellen tartottak edző mérkőzést a Dr. Sinkovits Stadionon.

Egy nagyon jó mérkőzés volt az utolsó teszt, de sajnos itt is 4 fontos emberünk hiányzott: Gajdó G, Boriceanu V, Szabó S valamint Tankó Zsolt, de így is egy elég magabiztos győzelemmel záródott a mérkőzés. Igaz vezettek a vendégek 0-1-re a 13-ik percben egy jól elvégzett szögletből de különösebb helyzetet nem tudtak kialakítani. Már az első félidőben megtérítettük az eredményt Kurtuly és Stefanescu révén. A második játékrészben rengeteg helyzet kimaradt de úgy érzem egy megérdemelt győzelem született.

Bunduc Gabriel, Gáll A, Bukur R, Tankó Zs, Gajdó T, Gazda J, Stefanescu M, Babei A, Albu N, Rancz A, Kurtuly R. Játszottak még Oláh B, Stanciu S, Szakáts L és Gajdó Sz.

Gazda József, edző.