Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» A Magyar Dal Napja a Vigadó és a Városi Színház szervezésében

A Magyar Dal Napja a Vigadó és a Városi Színház szervezésében - Kézdivásárhelyi zenészek is csatlakoznak szeptember 9.-én, vasárnap sorra kerülő Magyar Dal Napja eseményhez. A déli harangszót követően a Vigadó előtti téren helyi zenekarok, énekesek, zenészek előadásában csendülnek fel közkedvelt magyar slágerek a céhes város zenekedvelő közönségének.'Azt gondoltam, hogy a mindent elárasztó importzene árnyékából legalább évente egy napra egy kis fényt koldulhatunk a saját értékeink megvilágításához.', nyilatkozta Presser Gábor, akinek kezdeményezésére 2008 óta Magyarországon minden évben megszervezik a Magyar Dal Napját.A Kézdivásárhelyen első ízben megrendezésre kerülő Magyar Dal Napja nyitott rendezvény, a szervezők szeretettel várják a műkedvelő és hivatásos zenészek-énekesek jelentkezését, akár az esemény napján is.A rendezvénnyel kapcsolatos további tájékoztatásért az érdeklődők hívják 0267-361081-es telefonszámot, vagy kövessék az eseményt a Városi Színház facebook oldalán.Bródy János, Nagy Feró és Presser Gábor beszél a magyar dalokról.

Kézdivásárhelyi zenészek is csatlakoznak szeptember 9.-én, vasárnap sorra kerülő Magyar Dal Napja eseményhez. A déli harangszót követően a Vigadó előtti téren helyi zenekarok, énekesek, zenészek előadásában csendülnek fel közkedvelt magyar slágerek a céhes város zenekedvelő közönségének.

"Azt gondoltam, hogy a mindent elárasztó importzene árnyékából legalább évente egy napra egy kis fényt koldulhatunk a saját értékeink megvilágításához.", nyilatkozta Presser Gábor, akinek kezdeményezésére 2008 óta Magyarországon minden évben megszervezik a Magyar Dal Napját.

A Kézdivásárhelyen első ízben megrendezésre kerülő Magyar Dal Napja nyitott rendezvény, a szervezők szeretettel várják a műkedvelő és hivatásos zenészek-énekesek jelentkezését, akár az esemény napján is.

A rendezvénnyel kapcsolatos további tájékoztatásért az érdeklődők hívják 0267-361081-es telefonszámot, vagy kövessék az eseményt a Városi Színház facebook oldalán.

Bródy János, Nagy Feró és Presser Gábor beszél a magyar dalokról.



Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!