A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, szeptember 25-én (pénteken), délután 18 órától, a Mesehetes zenekar vár mindenkit nagy szeretettel a W. Wegener Parkba, egy fergeteges bulira, rajzfilmzenékkel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A rendezvény partnerei a Kézdivásárhelyi Önkormányzat és Wegener Pro Sanitate Alapítvány.

A Mesehetes egy több mint 10 évvel ezelőtt alakult, hét tagú csíkszeredai zenekar. Egy énekesnő, egy színésznő, és öt kiváló zenész alkotják, akik arra a feladatra vállalkoztak, amikor sokunk kedvenceit, a magyar rajzfilmek zenéit dolgozták át koncertzenévé. Repertoárjuk a leghíresebb magyar rajzfilmek zenéi mellett tartalmazza néhány Walt Disney film magyar nyelvű főcímdalát is. Nem a rajzfilmzenék pontos másolatát adják elő, hanem teljesen új feldolgozásban, áthangszerelve készítették el azokat, jazz, funky, rock, bossanova és egyéb stílusok ötvözésével.

Célköszönségükben megtalálható a legkisebb óvodástól a legidősebb felnőtt korosztályig mindenki. A friss, olykor gyermekkori élményt felidéző népszerű filmslágerek nosztalgikus hangulatot keltenek a felnőttekben, elragadja a figyelmüket a zene igényes és színes összetétele, míg a gyerekek kedvenc mesefigurájuk dallamos megjelenítésének örvendenek.

A belépő ára 5 lej!