Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A múlt igézete - régi fényképek, elfelejtett ízek kiállítása

A múlt igézete - régi fényképek, elfelejtett ízek kiállítása - 2012. március 15., csütörtökön 17 órától A múlt igézete - régi fényképek, elfelejtett ízek kiállítása a Nők Egyesülete szervezésébenA Nők Egyesülete kiállítást szervez március 15-ére. A téma Kézdivásárhely polgárainak arcképcsarnoka és konyhája, a múlt századból. A fényképkiállítással egy időben sütemény kiállítás is lesz, a süteményeket a nőegyesület tagjai készítik a korabeli desszertek, tészták legjellegzetesebbjeiből.Az esemény során a Nők Egyesülete bemutatja az általuk kiadott 'Gyermekkori ízek nagyanyó konyhájából' című füzetet is.

2012. március 15., csütörtökön 17 órától A múlt igézete - régi fényképek, elfelejtett ízek kiállítása a Nők Egyesülete szervezésében
A Nők Egyesülete kiállítást szervez március 15-ére. A téma Kézdivásárhely polgárainak arcképcsarnoka és konyhája, a múlt századból. A fényképkiállítással egy időben sütemény kiállítás is lesz, a süteményeket a nőegyesület tagjai készítik a korabeli desszertek, tészták legjellegzetesebbjeiből.
Az esemény során a Nők Egyesülete bemutatja az általuk kiadott "Gyermekkori ízek nagyanyó konyhájából" című füzetet is.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!