Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A Nyitott Akadémia sorozat keretében Pál Ferenc - Elégedetten az élettel - vágyak, célok, küzdelmek előadással egybekötött könyvvásár

A Nyitott Akadémia sorozat keretében Pál Ferenc - Elégedetten az élettel - vágyak, célok, küzdelmek előadással egybekötött könyvvásár - November 29-án különleges csemege várja a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, hiszen a népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében első alkalommal látogat Kézdivásárhelyre a varázslatos előadásairól híres Pál Ferenc, vagy ahogyan mindenki szólítja: Pál Feri.Pál Feri neve mára már fogalommá vált. Jelenleg messze a legnépszerűbb előadó Magyarországon pszichológiai témákban, de előadásait Erdély számos városában, sőt Londonban, Brüsszelben és Helsinkiben is vastapssal köszönte meg a hallgatóság. Közönsége minden kedden megtölt egy ezerfős színháztermet Budapesten, és számos érdeklődőnek még ebben a hatalmas térben sem jut hely. Ezért hangfelvételeit tízezrek hallgatják a világhálón és a rádióban, könyvei pedig folyamatosan a sikerlisták élmezőnyében vannak. Tevékenységéért két évvel ezelőtt Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, idén pedig Prima Primissima-díjra jelölték. Hogy mi lehet óriási népszerűségének titka? Minden bizonnyal az, hogy Pál Feri tiszta forrás. A leg­egyszerűbb szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Éppen ezért nem ritka, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni vagy legalább megfogni a kezét - valahogyan megköszönni azokat a felszabadító érzéseket, amelyeket szavai nyomán átélhettek. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyszerű magyarázatokkal - ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Ha pedig nem volna pap és lélektani szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van. Kézdivásárhelyre egyik legjobb előadásával érkezik, melynek címe: Elégedetten az élettel - Vágyak, célok, küzdelmek. Fontos, valamennyiünket érintő kérdések kerülnek terítékre. Vajon minden múltbéli és jelenlegi sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nemcsak úgy elviselni, elhordozni, tisztességgel végigcsinálni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akik mások által észre sem vett szépségekre is rácsodálkoznak, a legapróbb dolgokban is megtalálják az örömöt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban. Óriási élmény, nem érdemes kihagyni! A Nyitott Akadémia helyszínen felállított standján magyar nyelvű pszichológiai és spirituális témájú könyvek széles választéka várja az érdeklődőket, köztük Pál Feri műveivel, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is. Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen - 25 lej.

November 29-án különleges csemege várja a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, hiszen a népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében első alkalommal látogat Kézdivásárhelyre a varázslatos előadásairól híres Pál Ferenc, vagy ahogyan mindenki szólítja: Pál Feri.
Pál Feri neve mára már fogalommá vált. Jelenleg messze a legnépszerűbb előadó Magyarországon pszichológiai témákban, de előadásait Erdély számos városában, sőt Londonban, Brüsszelben és Helsinkiben is vastapssal köszönte meg a hallgatóság. 

Közönsége minden kedden megtölt egy ezerfős színháztermet Budapesten, és számos érdeklődőnek még ebben a hatalmas térben sem jut hely. Ezért hangfelvételeit tízezrek hallgatják a világhálón és a rádióban, könyvei pedig folyamatosan a sikerlisták élmezőnyében vannak. Tevékenységéért két évvel ezelőtt Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki, idén pedig Prima Primissima-díjra jelölték. 

Hogy mi lehet óriási népszerűségének titka? Minden bizonnyal az, hogy Pál Feri tiszta forrás. A leg­egyszerűbb szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Éppen ezért nem ritka, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni vagy legalább megfogni a kezét - valahogyan megköszönni azokat a felszabadító érzéseket, amelyeket szavai nyomán átélhettek. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyszerű magyarázatokkal - ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Ha pedig nem volna pap és lélektani szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van. 

Kézdivásárhelyre egyik legjobb előadásával érkezik, melynek címe: Elégedetten az élettel - Vágyak, célok, küzdelmek. Fontos, valamennyiünket érintő kérdések kerülnek terítékre. Vajon minden múltbéli és jelenlegi sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nemcsak úgy elviselni, elhordozni, tisztességgel végigcsinálni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? 

Mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akik mások által észre sem vett szépségekre is rácsodálkoznak, a legapróbb dolgokban is megtalálják az örömöt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban. Óriási élmény, nem érdemes kihagyni! 

A Nyitott Akadémia helyszínen felállított standján magyar nyelvű pszichológiai és spirituális témájú könyvek széles választéka várja az érdeklődőket, köztük Pál Feri műveivel, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is. 

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen - 25 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!