2015. szeptember 24-én 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Emeleti Kiállítótermében bemutató koncertet tart a szardíniai hangversenykörútjára tervezett műsorából a Snaps Vocal-Band együttes.

A sepsiszentgyörgyi Snaps Vocal-Band együttes szeptember végén külföldi hangversenykörútra indul, Magyarországon, Horvátországban, Szlovéniában és Szerbiában koncertezik, de a fő célállomás a Szardíniában megrendezett Rasegna Internazionale di Canto című fesztivál, ahol 12 országból érkeznek kórusok, énekegyüttesek különböző stílust képviselve.
A Snaps előkészített műsora nagyon változatos, mivel az olbiai fesztivál ideje alatt iskolákban, templomokban, szabadtéren és más különböző helyszíneken kell bemutatkozniuk, így a klasszikus és a gospel dalok mellett Pentatonix feldolgozások is hallhatóak a programban.

A Snaps Vocal-Band tagjai:
Dombora Anna – szoprán
Cserkész Emese – alt
Ardeleanu Daniel – tenor
Tóth-Györbiró Apor – basszus
Várhelyi Attila – zongora
Józsa Zoltán – hegedű
Ticusan János – gitár
Vitályos Lehel – basszusgitár
Ferencz Áron – dobok

A belépők ára: 5 lej. Elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétköznapokon 8-tól 16 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361 081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen lehetséges.

https://www.facebook.com/events/729966503798145/