Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» A szegedi Miniszínház vendégjátéka - A Róka és a héja - A három szabólegény

A szegedi Miniszínház vendégjátéka - A Róka és a héja - A három szabólegény - Április 22-én hétfőn 10:00 órától - A Róka és a héja - a szegedi Miniszínház vendégjátéka zenés mesejátékát adja elő.Rémusz bácsi meséi - A róka és a héja, Farkast fogott a nyúl történetek (3-8 éves korig)Volt egyszer egy nyúl, úgy hívták hogy Nyúl. Na ez a Nyúl, mindig túljárt a róka eszén. Most azonban csapdába esett. Egy fa odvában húzta meg magát, a róka pedig alig várja, hogy kidugja az orrát. Vajon mit talál ki a Nyúl? Hogyan csapja be a rókát? Na és a farkast? Kiderül a mese végén.Déli 12:00 órától - A három szabólegény - a szegedi Miniszínház vendégjátéka zenés mesejátéka következik.A három szabólegény, népmese adaptáció (5-14 éves korig)Péter és testvérei hírét veszik, hogy a király férjhez adja leányát, a szépséges Durdinka királykisasszonyt. Kérője lehet bárki, akár 'közrendű halandó' is. Azt azonban nem tudják, hogy próbákat kell kiállniuk... De vajon elnyeri-e egyikük a királykisasszony kezét? És miért őriznek a királyi palota pincéjében egy medvét? A mese izgalmas kikapcsolódást ígér...Mindkét előadásra a belepőjegy 5-5 lej.

Április 22-én hétfőn 10:00 órától - A Róka és a héja - a szegedi Miniszínház vendégjátéka zenés mesejátékát adja elő.

Rémusz bácsi meséi - A róka és a héja, Farkast fogott a nyúl történetek (3-8 éves korig)

Volt egyszer egy nyúl, úgy hívták hogy Nyúl. Na ez a Nyúl, mindig túljárt a róka eszén. Most azonban csapdába esett. Egy fa odvában húzta meg magát, a róka pedig alig várja, hogy kidugja az orrát. Vajon mit talál ki a Nyúl? Hogyan csapja be a rókát? Na és a farkast? Kiderül a mese végén.


Déli 12:00 órától - A három szabólegény - a szegedi Miniszínház vendégjátéka zenés mesejátéka következik.

A három szabólegény, népmese adaptáció (5-14 éves korig)

Péter és testvérei hírét veszik, hogy a király férjhez adja leányát, a szépséges Durdinka királykisasszonyt. Kérője lehet bárki, akár "közrendű halandó" is. Azt azonban nem tudják, hogy próbákat kell kiállniuk... De vajon elnyeri-e egyikük a királykisasszony kezét? És miért őriznek a királyi palota pincéjében egy medvét? A mese izgalmas kikapcsolódást ígér...




Mindkét előadásra a belepőjegy 5-5 lej.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!