Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» A Városi Színház pályázati felhívása középiskolásoknak

A Városi Színház pályázati felhívása középiskolásoknak - Szószólója a művészetnek - pályázat színikritika megírásáraSchöpflin Aladár író, kritikus, irodalomtörténész 140 éve született. A neves író emlékére a kézdivásárhelyi Városi Színház pályázatot hirdet középiskolásoknak színikritika megírására. A Városi Színház partnerei Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Háromszék napilap, a Székelyföld kulturális havilap és a Magyar Köztársaság sepsiszentgyörgyi Kulturális Koordinációs Központja.A pályázó a Városi Színház 2012/2013-as évadának egy nagytermi vagy stúdióelőadásáról kell kifejtse véleményét 5-6000 leütés terjedelemben. A pályaműveket az évad folyamán, legkésőbb 2013. május 31-ig kell elküldeni, elektronikus formátumban az office@varosiszinhaz.ro címre.További tájékoztatást a pályázattal kapcsolatban a Városi Színház titkárságán nyújtanak telefonon: 0267 360179, vagy emailen: office@varosiszinhaz.ro.

Szószólója a művészetnek - pályázat színikritika megírására

Schöpflin Aladár író, kritikus, irodalomtörténész 140 éve született. A neves író emlékére a kézdivásárhelyi Városi Színház pályázatot hirdet középiskolásoknak színikritika megírására. A Városi Színház partnerei Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Háromszék napilap, a Székelyföld kulturális havilap és a Magyar Köztársaság sepsiszentgyörgyi Kulturális Koordinációs Központja.
A pályázó a Városi Színház 2012/2013-as évadának egy nagytermi vagy stúdióelőadásáról kell kifejtse véleményét 5-6000 leütés terjedelemben. A pályaműveket az évad folyamán, legkésőbb 2013. május 31-ig kell elküldeni, elektronikus formátumban az office@varosiszinhaz.ro címre.
További tájékoztatást a pályázattal kapcsolatban a Városi Színház titkárságán nyújtanak telefonon: 0267 360179, vagy emailen: office@varosiszinhaz.ro.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!