2016 december 31-én, szombaton este 18:00 órától a Vigadó Művelődési Ház Nagytermében a Városi Színház RAY COONEY: KETTEN A NETEN szilveszteri előadása.

A Ray Cooney: Ketten a neten című vígjátéka, amelyet szilveszteri előadásként mutat be a kézdivásárhelyi Városi Színház, a Bigámia című vígjátékának folytatása: John Smith taxisofőr, aki korábban párhuzamos életeket élt, két felesége és két háztartása között próbált lavírozni, most ismét kényes helyzetbe került. Felnőttek a két házasságból származó gyermekei, akik az internet segítségével találtak egymásra. Ismerkedésüket viszont a közös apa minden eszközzel igyekszik megakadályozni, és ez számos komikus helyzetet eredményez.

A Nagy István fordításában és Kolcsár József rendezésében színpadra állított előadásban jellem- és helyzetkomikumok szintjén találunk sok olyan pillanatot, amikor őszintén felnevethetünk.
Megcsalások, megcsalatások, átverések sorozata. A játék tétje tehát ezúttal kizárólag a felszabadító nevettetés, nevetés…..

Szereposztás:
GAVIN SMITH – Daczó Zádor
VICKY SMITH – Mikola CSengele
BARBARA SMITH – Péntek Zsuzsa
MARY SMITH – Márdirosz Ágnes
JOHN SMITH – Kolcsár József
STANLEY GARDNER – Lung László Zsolt
APUS – Kiss László
DÍSZLET, JELMEZ - Delikates Couture

Rendező: Kolcsár József

Jegyár: 30 lej

Jegyek elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétfőtől-csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361-081-es telefonszámon vagy az office@varosiszinhaz.ro e-mail címen lehetséges.

Az előadás létrejöttét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.
A Ray Cooney Plays (UK) engedélyét a Hofra Kft. közvetítette.

https://www.facebook.com/events/716803601802876/