Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A madéfalvi veszedelem – a csíkzsögödi Harom Néptánccsoport előadásában

A madéfalvi veszedelem – a csíkzsögödi Harom Néptánccsoport előadásában - A madéfalvi veszedelem – a csíkzsögödi Harom Néptánccsoport előadása, 2011. március 23., szerdán 18 órától, a Vigadóban.A Harom Néptánccsoport a legendás Hármas hegy ormán elterülő vár romjáról kapta nevét, csíkzsögödi fiatalok táncolnak benne. Táncházi műsorok, sok magyarországi fellépés, történelmi eseményeket feldolgozó előadások (1848-as forradalom, a madéfalvi veszedelem) állnak a hátuk mögött. Előadásaik főleg az ifjúságnak szólnak, egyik fontos témájuk a kivándorlás (Adok-kapok).Az előadás ingyenes.

A madéfalvi veszedelem – a csíkzsögödi Harom Néptánccsoport előadása, 2011. március 23., szerdán 18 órától, a Vigadóban.

A Harom Néptánccsoport a legendás Hármas hegy ormán elterülő vár romjáról kapta nevét, csíkzsögödi fiatalok táncolnak benne. Táncházi műsorok, sok magyarországi fellépés, történelmi eseményeket feldolgozó előadások (1848-as forradalom, a madéfalvi veszedelem) állnak a hátuk mögött. Előadásaik főleg az ifjúságnak szólnak, egyik fontos témájuk a kivándorlás (Adok-kapok).

Az előadás ingyenes.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!