Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» A Városi Színház bérletajánlata a 2011/2012-es évadra

A Városi Színház bérletajánlata a 2011/2012-es évadra - A Városi Színház hat új produkcióval és három vendégelőadással várja nézőit az új színházi évadban, továbbá idén is műsoron marad két tavalyi előadásuk, az Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli avagy a meccs (r. Csáki Csilla) és Nagy Ignác-Parti Nagy Lajos: Tisztújítás (r. Kányádi Szilárd). A színházkedvelők idén is kedvező áron választhatnak a kilenc féle bérlet közül.Az új bemutatók sorát a Dávid Péter rendezésében a Násztánc c. vásári komédia nyitja, ezt az Őszi Sokadalom idején láthatja a nagyérdemű. Októberben Szép Ernő: Lila ákác c. művét viszik színre László Csaba rendezésében, ezt követi az Újévre várva c. szilveszteri műsor Kolcsár József rendezésében. Az évad következő előadása Kiss Csaba: De mi lett a nővel (stúdióelőadás, r. Albu István), majd Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok, r. Zakariás Zalán. A zenés műfaj kedvelőinek Kató Zsolt rendezésében Sláger-paródia címmel készül a társulat.Vendégelőadásokkal a Szatmárnémeti Északi Színház (Kék csodatorta – r. Keresztes Attila), a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház (Dorde Lebovic: Az ezredik éjszaka – r. Zakariás Zalán) és a Csíki Játékszín (rendező: Budaházi Attila) társulatok lépnek fel a Vigadó színháztermében.A színházi előadásokra váltható jegyárak: bemutató: 20 lej, felnőtt jegy: 15 lej, diákjegy: 8 lej, pedagógus- és nyugdíjas jegy: 10 lej, a szakmai jegy ára 5 lej.A rendszeres színházlátogatók kilenc féle bérlet közül választhatnak. A Mecénás bérlet 250 lejért 7 előadás megtekintésére jogosítja fel a bérlettulajdonost. A Bemutatóbérlet ára 50 lej, a Székely János bérlet és a Barangoló bérlet: 40 lej, mindenik négy előadást foglal magába.Újdonságnak számít a Kiss Lázár pedagógusbérlet, ennek ára 35 lej, valamint a Toldi bérlet, amelyet a színházat támogató intézmények és cégek alkalmazottainak ajánlanak 20 lejért, mindkettő öt előadást tartalmaz.A nyugdíjas nézők továbbra is választhatják a Tompa Pufi bérletet 4 előadásra 24 lejért. A fiatalabb korosztály nézői a Boér Géza ifjúsági bérletet vásárolhatják meg 5 előadásra 30 lejért, a Csipike gyerekbérlet ára 15 lej 3 előadásra.A kézdivásárhelyi Városi Színház 2011-2012-es évadra szóló bérletei augusztus 20-tól válthatók ki a Vigadóban. Részletes tájékoztatás munkanapokon 8-15 óra közt a színház irodalmi titkárságán, vagy a Városi Színház honlapján: www.varosiszinhaz.ro.

A Városi Színház hat új produkcióval és három vendégelőadással várja nézőit az új színházi évadban, továbbá idén is műsoron marad két tavalyi előadásuk, az Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli avagy a meccs (r. Csáki Csilla) és Nagy Ignác-Parti Nagy Lajos: Tisztújítás (r. Kányádi Szilárd). A színházkedvelők idén is kedvező áron választhatnak a kilenc féle bérlet közül.

Az új bemutatók sorát a Dávid Péter rendezésében a Násztánc c. vásári komédia nyitja, ezt az Őszi Sokadalom idején láthatja a nagyérdemű. Októberben Szép Ernő: Lila ákác c. művét viszik színre László Csaba rendezésében, ezt követi az Újévre várva c. szilveszteri műsor Kolcsár József rendezésében. Az évad következő előadása Kiss Csaba: De mi lett a nővel (stúdióelőadás, r. Albu István), majd Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok, r. Zakariás Zalán. A zenés műfaj kedvelőinek Kató Zsolt rendezésében Sláger-paródia címmel készül a társulat.
Vendégelőadásokkal a Szatmárnémeti Északi Színház (Kék csodatorta – r. Keresztes Attila), a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház (Dorde Lebovic: Az ezredik éjszaka – r. Zakariás Zalán) és a Csíki Játékszín (rendező: Budaházi Attila) társulatok lépnek fel a Vigadó színháztermében.

A színházi előadásokra váltható jegyárak: bemutató: 20 lej, felnőtt jegy: 15 lej, diákjegy: 8 lej, pedagógus- és nyugdíjas jegy: 10 lej, a szakmai jegy ára 5 lej.

A rendszeres színházlátogatók kilenc féle bérlet közül választhatnak. A Mecénás bérlet 250 lejért 7 előadás megtekintésére jogosítja fel a bérlettulajdonost. A Bemutatóbérlet ára 50 lej, a Székely János bérlet és a Barangoló bérlet: 40 lej, mindenik négy előadást foglal magába.

Újdonságnak számít a Kiss Lázár pedagógusbérlet, ennek ára 35 lej, valamint a Toldi bérlet, amelyet a színházat támogató intézmények és cégek alkalmazottainak ajánlanak 20 lejért, mindkettő öt előadást tartalmaz.

A nyugdíjas nézők továbbra is választhatják a Tompa Pufi bérletet 4 előadásra 24 lejért. A fiatalabb korosztály nézői a Boér Géza ifjúsági bérletet vásárolhatják meg 5 előadásra 30 lejért, a Csipike gyerekbérlet ára 15 lej 3 előadásra.

A kézdivásárhelyi Városi Színház 2011-2012-es évadra szóló bérletei augusztus 20-tól válthatók ki a Vigadóban. Részletes tájékoztatás munkanapokon 8-15 óra közt a színház irodalmi titkárságán, vagy a Városi Színház honlapján: www.varosiszinhaz.ro.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!