Gyulafehérvári Caritas - Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

Caritas használtruha gyűjtőkonténerek Kézdivásárhelyen

» Adj munkát egy tettrekész csapatnak! - a gyulafehérvári Caritas felhívása önkéntes táborának befogadására

Adj munkát egy tettrekész csapatnak! - a gyulafehérvári Caritas felhívása önkéntes táborának befogadására - A Gyulafehérvári Caritas pályázatot hirdet közösségeknek az önkéntes táborának befogadására. A táborban 70-100, többségében fiatal önkéntes vesz részt, akik a pályázó által kért feladatokat látják el, legyen az fizikai munka vagy közösségépítő tevékenység. A pályázó település szükségleteire kívánunk választ adni az önkéntesek munkája, valamint a helyi lakosok bekapcsolása által. Olyan feladatok elvégzését vállaljuk, melyek a közjót szolgálják, így köz- és tanintézmények, közterek, egyházi területek javítását, és a közösség tagjainak szóló programok szervezését.Célunk, hogy jelenlétünkkel, munkánkkal értéket teremtsünk a pályázó közösség javára, a résztvevő önkéntesek pedig  új tapasztalatokkal és kapcsolatokkal gazdagodjanak.Július 7-13 közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnák be a tábort. Pályázhatnak falvak/községek/kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/intézmények/közösségek, közintézmények.Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a tábor részletes leírását, felhívásunkat, amely a pályázati űrlappal együtt a www.caritas-ab.ro honlapról tölthető le. A pályázat beküldésének határideje március 16, további információk a honlapon, illetve a  0735-735.165-ös telefonszámon kérhetők.

A Gyulafehérvári Caritas pályázatot hirdet közösségeknek az önkéntes táborának befogadására. A táborban 70-100, többségében fiatal önkéntes vesz részt, akik a pályázó által kért feladatokat látják el, legyen az fizikai munka vagy közösségépítő tevékenység. A pályázó település szükségleteire kívánunk választ adni az önkéntesek munkája, valamint a helyi lakosok bekapcsolása által. Olyan feladatok elvégzését vállaljuk, melyek a közjót szolgálják, így köz- és tanintézmények, közterek, egyházi területek javítását, és a közösség tagjainak szóló programok szervezését.
Célunk, hogy jelenlétünkkel, munkánkkal értéket teremtsünk a pályázó közösség javára, a résztvevő önkéntesek pedig  új tapasztalatokkal és kapcsolatokkal gazdagodjanak.

Július 7-13 közötti hétre tervezett akciónkra várjuk azon közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnák be a tábort. Pályázhatnak falvak/községek/kisvárosok önkormányzatai, civil és egyházi szervezetek/intézmények/közösségek, közintézmények.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük olvassa el a tábor részletes leírását, felhívásunkat, amely a pályázati űrlappal együtt a www.caritas-ab.ro honlapról tölthető le. A pályázat beküldésének határideje március 16, további információk a honlapon, illetve a  0735-735.165-ös telefonszámon kérhetők.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!