Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Ahogyan a víz tükrözi az arcot - az Osonó Színházműhely előadása a Magyar Kultúra Napjára

Ahogyan a víz tükrözi az arcot  - az Osonó Színházműhely előadása a Magyar Kultúra Napjára - 2012. január 22., vasárnap 18 és 20 órától - Ahogyan a víz tükrözi az arcot  - az Osonó Színházműhely előadása a Magyar Kultúra Napjára.'Anyu. Félek. Sötét van. Hallasz engem? Figyelsz most rám?' (Osonó)'De tudnod kell, hogy van benned is, mint minden emberben, valami halhatatlan. A világ a tiéd is!' (Márai Sándor)Megérett bennünk a vágy, hogy megmérjük a minket körülvevő társadalom lázát és erről beszéljünk a színház eszközeit felhasználva. Előadásunkban a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét. Hosszú beszélgetéseink és egyéni megnyilatkozásaink eredménye egy közös forgatókönyv lett. Ennek színházi térbe helyezésekor megtapasztaltuk a közösségi alkotás és határaink feszegetésének élményét, létrehozva lelkünk rezdüléseinek derűs vízióját és megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.Szereplők:Bartha Lóránd, Daragics Bernadette, Jánosi Vivien, Korodi Janka, Mucha Oszkár, Oláh EszterTechnika: Bartha LeventeVideó: Stibál RóbertRendező: Fazakas Misi

2012. január 22., vasárnap 18 és 20 órától - Ahogyan a víz tükrözi az arcot  - az Osonó Színházműhely előadása a Magyar Kultúra Napjára.

"Anyu. Félek. Sötét van. Hallasz engem? Figyelsz most rám?" (Osonó)
"De tudnod kell, hogy van benned is, mint minden emberben, valami halhatatlan. A világ a tiéd is!" (Márai Sándor)

Megérett bennünk a vágy, hogy megmérjük a minket körülvevő társadalom lázát és erről beszéljünk a színház eszközeit felhasználva. Előadásunkban a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét. Hosszú beszélgetéseink és egyéni megnyilatkozásaink eredménye egy közös forgatókönyv lett. Ennek színházi térbe helyezésekor megtapasztaltuk a közösségi alkotás és határaink feszegetésének élményét, létrehozva lelkünk rezdüléseinek derűs vízióját és megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

Szereplők:
Bartha Lóránd, Daragics Bernadette, Jánosi Vivien, Korodi Janka, Mucha Oszkár, Oláh Eszter
Technika: Bartha Levente
Videó: Stibál Róbert
Rendező: Fazakas Misi

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!