Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Ajándék előadás a Városi Színház bérleteseinek

Ajándék előadás a Városi Színház bérleteseinek - A Városi Színház művészeti igazgatója, Kolcsár József közölte, az évadra meghirdetett bérletes előadások sora a Csíki Játékszín és a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió két vendégjátékával folytatódik februárban és márciusban. Az elmaradt Advent a Hargitán helyett a bérletesek kárpótlásul egy előadást ajándékba kapnak. A kézdivásárhelyi társulat következő bemutatója az Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli, avagy A meccs című előadásának bemutatójának tervezett időpontja március 11-e.A Figura Stúdió Carlo Goldoni: A hazug című vígjátékát Barabás Olga rendezésében tekinthetik meg a nézők február 21-én. Az előadás az ifjúsági és bemutató bérleteseknek szól, előzetes helyfoglalással megnézhetik a nyugdíjas és Székely János bérlettulajdonosok is. Heltai Jenő: Naftalin című bohózatát Parászka Miklós rendezésében március 19-én játssza a Csíki Játékszín. Erre az előadásra a nyugdíjas és a Székely János bérletek érvényesek, de megtekinthetik az ifjúsági és bemutató bérlet tulajdonosai is előzetes helyfoglalással. Mindkét előadásra szabadjegyek is válthatóak.

A Városi Színház művészeti igazgatója, Kolcsár József közölte, az évadra meghirdetett bérletes előadások sora a Csíki Játékszín és a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió két vendégjátékával folytatódik februárban és márciusban. Az elmaradt Advent a Hargitán helyett a bérletesek kárpótlásul egy előadást ajándékba kapnak. A kézdivásárhelyi társulat következő bemutatója az Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli, avagy A meccs című előadásának bemutatójának tervezett időpontja március 11-e.
A Figura Stúdió Carlo Goldoni: A hazug című vígjátékát Barabás Olga rendezésében tekinthetik meg a nézők február 21-én. Az előadás az ifjúsági és bemutató bérleteseknek szól, előzetes helyfoglalással megnézhetik a nyugdíjas és Székely János bérlettulajdonosok is. Heltai Jenő: Naftalin című bohózatát Parászka Miklós rendezésében március 19-én játssza a Csíki Játékszín. Erre az előadásra a nyugdíjas és a Székely János bérletek érvényesek, de megtekinthetik az ifjúsági és bemutató bérlet tulajdonosai is előzetes helyfoglalással. Mindkét előadásra szabadjegyek is válthatóak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!