Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Alias Sinatra - Pakot István & The Small Town Big Band és a Városi Színház közös adventi koncertje

Alias Sinatra - Pakot István & The Small Town Big Band és a Városi Színház közös adventi koncertje - 2013 december 14.-én, szombaton 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Pakot István & Small Town Big Band bemutatja a nagysikerű Alias Sinatra produkciót.Frank Sinatra nevét mindenki ismeri. Kevesebben tudják azonban azt például, hogy ugyanannyi felesége volt, mint Oscar-díja. Énekes, színész és maffiózó nem egy volt a show-business történetében, de egyetlen sztár életét sem kísérte annyi suttogás és vádaskodás, mint az övét. Hosszú és bonyolult történet lenne elmesélni mindent az életéről és rengeteg lenne a találgatás. Nevét gyakran összefüggésbe hozzák Lucky Lucianoéval - a modern szervezett bűnözés atyja - és John F. Kennedyével.Sinatra életét végig hangulati hullámzásai és depresszióval való küzdelme jellemezte, melyek a bipoláris zavar, akkori nevén mániás depresszió tünetei voltak. Ő maga ismerte be e tényt egy interjúban az 1950-es években: '18 karátos mániás depressziósként, és heves érzelmi ellentétek közt élve az életem, hatalmas teherbírásom van a szomorúságra és az érzelmekre.'Az 'Alias Sinatra' első számú célja Sinatra dalait feleleveníteni, azonfelül pedig ismertetni néhány izgalmas részletet a 'The Voice'-nak is becézett énekes óriás életéből.Tagok:Pakot István - énekGábor Szabolcs - szoprán szaxofonÉltes Áron- tenor szaxofonAftin Sorin - trombitaBraileanu Attila - trombitaDemeter Attila - harsonaKönczei Jenő - zongoraKertész Huba - gitárKerezsi Csongor - basszusgitárKertész János – dobokBelépő 15 lej, elővételben kaphatóak a Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában.Helyfoglalásra lehetőség van a 0267 362 002-es telefonszámon, az office@vigado.ro e-mail címen, személyesen vagy akár facebook-on is.A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 december 13.-án, pénteken este 23 órakor.

2013 december 14.-én, szombaton 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Pakot István & Small Town Big Band bemutatja a nagysikerű Alias Sinatra produkciót.

Frank Sinatra nevét mindenki ismeri. Kevesebben tudják azonban azt például, hogy ugyanannyi felesége volt, mint Oscar-díja. Énekes, színész és maffiózó nem egy volt a show-business történetében, de egyetlen sztár életét sem kísérte annyi suttogás és vádaskodás, mint az övét. Hosszú és bonyolult történet lenne elmesélni mindent az életéről és rengeteg lenne a találgatás. Nevét gyakran összefüggésbe hozzák Lucky Lucianoéval - a modern szervezett bűnözés atyja - és John F. Kennedyével.
Sinatra életét végig hangulati hullámzásai és depresszióval való küzdelme jellemezte, melyek a bipoláris zavar, akkori nevén mániás depresszió tünetei voltak. Ő maga ismerte be e tényt egy interjúban az 1950-es években: "18 karátos mániás depressziósként, és heves érzelmi ellentétek közt élve az életem, hatalmas teherbírásom van a szomorúságra és az érzelmekre."
Az "Alias Sinatra" első számú célja Sinatra dalait feleleveníteni, azonfelül pedig ismertetni néhány izgalmas részletet a "The Voice"-nak is becézett énekes óriás életéből.





Tagok:
Pakot István - ének
Gábor Szabolcs - szoprán szaxofon
Éltes Áron- tenor szaxofon
Aftin Sorin - trombita
Braileanu Attila - trombita
Demeter Attila - harsona
Könczei Jenő - zongora
Kertész Huba - gitár
Kerezsi Csongor - basszusgitár
Kertész János – dobok


Belépő 15 lej, elővételben kaphatóak a Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában.

Helyfoglalásra lehetőség van a 0267 362 002-es telefonszámon, az office@vigado.ro e-mail címen, személyesen vagy akár facebook-on is.

A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 december 13.-án, pénteken este 23 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-12-10 14:17:20
A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 december 13-án, pénteken este 23 órakor.
P. TimiP. Timi
Bejegyezve: 2013-12-10 17:38:55
Ez nagynak ígérkezik. Alig várom, hogy megnézzem! :)
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!