Amit Mondani Kell - Interaktív irodalmi est - VIGADÓART, a W. Wegener Parkban

» 2020. július 24., péntek • 21:30
» 2020. július 25., szombat • 21:30 /esőnap/

Belépés előzetes regisztrációval
“Szigorúan nézve a vers a fölösleg az életedben, de enélkül nem lennél ember. A sok muszáj, kell, lótás-futás közt egy kis pihenés. Csodálkozás az életen. Egy fűszálon. A szerelmen.” (Tóth Erzsébet)

A vers tényleg az, amit mondani kell. Nem csak mondani, hanem átélni és eggyé válni azzal. Éppen ezért interaktív irodalmi estünk lehetőséget nyújt nem csak a nagy, magyar és külföldi klasszikusaink, de a ma élő és alkotó költőink rejtelmes világának megismerésére is. Az elmondott és megzenésített versekkel körüljárjuk a szerelem mély és végtelenül bonyolultnak látszó ösvényeit és buzdítjuk nézőinket is, hogy amennyiben van egy vagy több, a szívükhöz közel álló, lehetőleg szerelmes vers, bátorkodjanak azt magukkal hozni, hiszen az este folyamán lehetőséget nyújtunk ezek felolvasására is.
Nem mindennapi performanszunk, melynek minden kétség nélküli mozgatórugója maga a vers, felüdülést és kikapcsolódást nyújt a nézőknek és a felolvasóknak egyaránt.

Előadók:
Kiss László • Ruszka Sándor • Nánia Hanna • Nánia Hilda • Harai Andrienn

» Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, így a szájmaszk viselését.
» 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
» Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!
Regisztráció és helyfoglalás
0730 600 279

https://www.facebook.com/events/2579232565722774