Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg - a Nagy Mózes iskola tanulóinak előadása

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg - a Nagy Mózes iskola tanulóinak előadása - Június 2.-án szerdán, 13 órakor a Vigadóban Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg - a Nagy Mózes iskola tanulóinak előadásában.A Nagy Mózes napokra készített előadás sikerén felbuzdulva a tanulók újra előadják A kis herceget. A darabot rendezték Józsa Irén és Tamás Annamária tanárnők, segítséget nyújtott Csáki Csilla színházrendező. A színpadkép kialakításában, díszletek és kellékek elkészítésében hatalmas szerepet vállalt a Vetró házaspár. Fellépik 29 gyermek az iskola VI-VIII. osztályaiból, valamint Lestyán Attila IX. osztályos diák is.Belépő: 5 lej felnőtteknek, 2 lej iskolásoknak

Június 2.-án szerdán, 13 órakor a Vigadóban Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg - a Nagy Mózes iskola tanulóinak előadásában.
A Nagy Mózes napokra készített előadás sikerén felbuzdulva a tanulók újra előadják A kis herceget. A darabot rendezték Józsa Irén és Tamás Annamária tanárnők, segítséget nyújtott Csáki Csilla színházrendező. A színpadkép kialakításában, díszletek és kellékek elkészítésében hatalmas szerepet vállalt a Vetró házaspár. Fellépik 29 gyermek az iskola VI-VIII. osztályaiból, valamint Lestyán Attila IX. osztályos diák is.
Belépő: 5 lej felnőtteknek, 2 lej iskolásoknak

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!