Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Az Agria folyóirat irodalmi estje

Az Agria folyóirat irodalmi estje - Október 11-én, csütörtökön este 18 órakor kerül sor az AGRIA folyóirat irodalmi estjére a Magyarország Kulturális Koordinációs Központja szervezésében zajló Székelyföldi Eger Napok keretében.Vendégek: Ködöböcz Gábor, Bertha Zoltán, Szakolczay Lajos, Demeter József.'Az utóbbi néhány évben sokakkal együtt magam is fájdalmas hiányként éltem meg azt, hogy Gárdonyi Géza és Kálnoky László városában nem jelent meg folyóirat. Az irodalom és társművészetek iránt elkötelezett emberek ezért is fogadták nagy örömmel az egri önkormányzat lapalapításra vonatkozó kezdeményezését. Annál is inkább, mert a döntés nyomán minden feltétel adva van ahhoz, hogy a helyi és regionális értékeket felmutató, ám országos kitekintésű, a város határain túl is jól csengő, színvonalas lapot hozzunk létre. Egy olyan tiszta profilú, a szakmaiságra koncentráló irodalmi, művészeti, kritikai lapot, amely sajátos és figyelemre méltó színekkel gazdagíthatja a kortárs magyar folyóirat-struktúrát.' - írta Ködöböcz Gábor főszerkesztő a 2007-ben alapított folyóirat köszöntőjében. Az Agria folyóirat ma egy széles, sokszínű szerzőgárdával rendelkező, Kárpát-medence-szerte jegyzett irodalmi folyóirat.Helyszín: kisterem

Október 11-én, csütörtökön este 18 órakor kerül sor az AGRIA folyóirat irodalmi estjére a Magyarország Kulturális Koordinációs Központja szervezésében zajló Székelyföldi Eger Napok keretében.
Vendégek: Ködöböcz Gábor, Bertha Zoltán, Szakolczay Lajos, Demeter József.
"Az utóbbi néhány évben sokakkal együtt magam is fájdalmas hiányként éltem meg azt, hogy Gárdonyi Géza és Kálnoky László városában nem jelent meg folyóirat. Az irodalom és társművészetek iránt elkötelezett emberek ezért is fogadták nagy örömmel az egri önkormányzat lapalapításra vonatkozó kezdeményezését. Annál is inkább, mert a döntés nyomán minden feltétel adva van ahhoz, hogy a helyi és regionális értékeket felmutató, ám országos kitekintésű, a város határain túl is jól csengő, színvonalas lapot hozzunk létre. Egy olyan tiszta profilú, a szakmaiságra koncentráló irodalmi, művészeti, kritikai lapot, amely sajátos és figyelemre méltó színekkel gazdagíthatja a kortárs magyar folyóirat-struktúrát." - írta Ködöböcz Gábor főszerkesztő a 2007-ben alapított folyóirat köszöntőjében. Az Agria folyóirat ma egy széles, sokszínű szerzőgárdával rendelkező, Kárpát-medence-szerte jegyzett irodalmi folyóirat.

Helyszín: kisterem

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!